De ce este plătit studiul Cabalei?

962.6Întrebare: Se spune că predarea spiritualității ar trebui să fie gratuită. Instruirea noastră este de înaltă calitate, pe termen lung, dar nu gratuită. De ce costă bani să studiezi cu noi?

Răspuns: Instruirea noastră costă atât cât costă. Existăm într-o lume în care totul este cumpărat și vândut, trebuie să plătești pentru tot. Pentru tot ceea ce vedeți, auziți și citiți acum – cineva a trebuit să plătească.

Noi înșine lucrăm doar pentru a asigura dezvoltarea și răspândirea științei Cabalei în lume. Există un mic contingent de oameni care lucrează pentru un salariu. Mai mult, salariul este de așa natură încât nu te-ai duce nicăieri pentru o astfel de salariu și nu ai fi fericit dacă ți s-ar oferi.

Deci, datorită contribuțiilor pe care fiecare dintre miile de studenți din întreaga lume încearcă să le aducă, datorită lor există această organizație.

Trebuie doar să înțelegeți că ceea ce investește omul în dezvoltarea științei Cabalei și în răspândirea științei Cabalei este deja o contribuție la dezvoltarea sufletului său. Astfel, în principiu, se promovează spre dezvăluirea lumii superioare, a existenței la nivelul lumii spirituale.

Prin urmare, sumele mici pe care le oferă sunt tocmai pentru ca această organizație să existe, pentru ca această metodă să se dezvolte, astfel încât să putem produce numeroase clipuri, texte, difuzări video etc. Totul este pentru tine. În general, organizația este structurată în așa fel încât, în principiu, cred că funcționează foarte economic.

Din „Știri cu dr. Michael Laitman” de KabTV, 21.04.2021

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed