“De ce există atât de multe conspirații că evreii se află în spatele coronavirusului?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: De ce există atât de multe conspirații că evreii se află în spatele coronavirusului?

Multe conspirații care discută despre evrei ca fiind în spatele și beneficiind de pe urma coronavirusului, apar ca parte a unei presiuni mai generale asupra poporului evreu, care există în natură, care urmărește în cele din urmă să determine poporul evreu să se unească: să ajungă la iubirea reciprocă și să aibă grijă unul de celălalt, pentru a deveni un canal ca unitatea să se răspândească în întreaga umanitate.

Când noi poporul evreu, ne vom uni cu fire comune de iubire între noi, atunci minciunile și presiunea împotriva noastră se vor potoli și în locul lui vor forma o conexiune armonioasă înfloritoare.

Poporul evreu a fost înființat când un grup de babilonieni antici s-a adunat în jurul unei ideologii unificatoare, pentru a ajunge la „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Cu alte cuvinte, nu suntem o națiune care împărtășește o conexiune biologică naturală, ci ne-am format atunci când am obținut o conexiune în jurul unei ideologii profund unificatoare.

Cu cât suntem mai departe de a realiza ideologia care ne-a format la început ca popor evreu – o iubire comună între noi – cu atât mai multă presiune și ură se ridică împotriva noastră. Dimpotrivă, cu cât ne apropiem de realizarea unei iubiri comune în conexiunile dintre noi, cu atât mai mult vom găsi nu numai calm și pace, ci mai mult – o inversare a urii împotriva noastră către iubire și veneraţie pentru un popor care aduce pace, iubire și armonie pentru lume.

După cum a spus rabinul Akiva: „Iubește-ți prietenul ca pe tine însuți – aceasta este o regulă măreaţă în Tora”. Trebuie să punem în aplicare această mare regulă printre noi aici pe pământ. În momentul de față, suntem departe de a realiza acest lucru și exact asta trebuie să facem: să aducem legea „Iubește-ți prietenul ca pe tine însuți” tuturor – să o implementăm între noi și apoi se va răspândi către toată lumea. . Atunci, lumea va înceta să ne mai urască.

Bazat pe videoclipul „De ce există conspirații evreiești Covid?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: