De ce există lumea noastră?

Întrebare: Cum și de ce a creat Creatorul lumea noastră?

Răspuns: Lumea noastră a fost creată special pentru ca, în această lume, omul să dezvolte capacitatea de a urca și de a atinge o stare elevată, corectând în mod consecvent toate dorințele sale, pornind de la cele mai puțin egoiste, până la cele mai egoiste.

Lumea noastră este ceea ce simțim și percepem în dorințele noastre necorectate.

Când ne vom corecta noi înșine și vom urca până la realizarea lumii superioare, vom simți diferența dintre cele două lumi, opoziția lor, contrastele lor, de la care vine profunzimea înțelegerii lumii de sus. Diferența de potențial între cele două lumi oferă unei persoane sentimentul de realizare internă.

Întrebare: De ce o persoană găsește lumea corporală atât de atractivă ?

Răspuns: Acest lucru se întâmplă în mod special pentru a crea un sistem de rezistență la atingerea lumii superioare în noi, astfel încât mai târziu să putem simți lumea superioară mai profund, în funcție de diferența de potențial dintre cele două.

Oricine poate ieși din această lume. Totul depinde de mediul unei persoane și de utilizarea corectă a metodei de urcare.

Întrebare: Va mai exista lumea corporală, atunci când toate sufletele se vor conecta la Creator?

Răspuns: Nu, lumea noastră va dispărea din percepțiile noastre, deoarece ea se manifestă doar în dorințele noastre necorectate, iar noi o percepem ca niveluri: mineral, vegetal și animal. Totul este în interiorul nostru.

Când începem să simțim lumea superioară, descoperim că lumea noastră este doar iluzorie. În măsura în care ne vom corecta atributele noastre egoiste, lumea noastră va dispare treptat ca un miraj.

Din Lectia de Cabala în limba rusă 9/27/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: