“De ce nu construiţi Al Treilea Templu?”

448.10Astăzi vedem cât de repede se schimbă totul. Încercăm să le spunem oamenilor despre lumea în care intră, despre genul de lume care coboară asupra noastră, că este complet nouă și nu a existat niciodată de-a lungul istoriei omenirii.

Rețeaua care coboară asupra noastră este guvernarea clară a Creatorului. Dar când intră în contact cu oamenii, intră în conflict cu noi, pentru că noi suntem opusul Lui absolut. Mai mult, suntem opusul Său în toate conexiunile n-dimensionale posibile.

Prin urmare, ne aflăm în pierdere.

Întrebare: Dacă poporul Israel își împlinește misiunea, se va schimba atitudinea altor națiuni față de ei?

Răspuns: Lumea, subconștient acordă atenție acestei națiuni. De îndată ce evreii încep să se schimbe, întreaga lume va urmări ce se întâmplă. O vei simți singur. Nu este nevoie de nimic altceva. Dar încearcă să-i faci pe acești oameni să facă ceva! Aceasta este o problemă uriașă!

Cu toate acestea, dacă evreii încep să se schimbe în bine și declară deschis: „Facem asta pentru a da un exemplu pentru toată lumea”, oamenii vor vedea că este în folosul lor, fiecare va vedea că face ceea ce este necesar. Într-un final vor înțelege!

În 1993, în timp ce călătoream în America, am întâlnit un bărbat german în orășelul Jackson, din nordul Statelor Unite, care călătorea și el cu soția sa. Avea cincizeci de ani. Se putea spune că era un muncitor cu guler albastru, cu mâinile lui aspre și departe de a fi un intelectual rafinat.

Am vorbit o vreme, iar când a aflat că sunt din Israel și sunt un expert în Cabala, a întrebat: „Spune-mi, de ce nu construiești un al Treilea Templu?”

Un neamț, un simplu muncitor, pe care l-am întâlnit întâmplător în America!

„De ce nu construiești un Al Treilea Templu?”

Adică locuiești în Israel, studiezi Cabala, ești evreu și toate acestea. Să aud asta de la o astfel de persoană! Nici nu știam ce să-i spun și i-am răspuns un singur lucru: „Al Treilea Templu ar trebui să fie în inimă. Al Treilea Templu este unitatea”. M-a înțeles. Așa că am adăugat: „Dar nimeni nu o dorește, nimeni nu face eforturi pentru asta”.

Este destul de interesant: oamenii au un fel de nevoie interioară, un fel de sentiment. Dacă începi să arăți lumii că o transformi, că trebuie să o facem – să o facem împreună, să-i lăsăm pe ceilalţi să ni se alăture și să se apropie, atunci oamenii vor înțelege.

Ei nu pot avea în mod natural rezistență internă la acest lucru, pentru că totul este făcut de Creator, trebuie doar să întărim influența Lui în aceeași direcție și nu invers.

KabTV “Am primit un apel. Lumea împotriva evreilor“ 4/22/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: