De ce toate sursele spirituale sunt scrise în ebraică?

527.04Întrebare: De ce toate sursele, toate scrierile spirituale globale, cum ar fi Tora, Ecleziastul și Cartea Psalmilor, sunt scrise în ebraică?

Răspuns: Deoarece literele limbii ebraice nu se schimbă și este imposibil să le exprimăm diferit. Luați orice sursă care vă place, care are o vechime de mii de ani și o carte modernă, veți vedea că nici o literă nu s-a schimbat.

Este la fel ca o formulă matematică, dacă schimbați un simbol cu ​​altul, nu ați fi înțeles și, de asemenea, nu ar duce la nimic.

În plus, nu este vorba doar de un alt simbol, deși o literă în sens pur este un simbol. Când îți exprimi sentimentele prin scrisori, afectezi lumea. O scrisoare vă conectează la sistemul intern al lumii și prin aceasta apăsați aparent butoanele și faceți ceva în interiorul sistemului intern.

Comentariu: Dar când ne uităm la o carte acum, nu vedem și nu simțim deloc nimic.

Răspunsul meu: Este un sistem cu mai multe straturi și chiar și atunci când o persoană obișnuită privește aceste litere, el pătrunde în continuare într-un anumit grad și primește o anumită iluminare. Lumina operează asupra lui.

Există oameni care nu înțeleg deloc limba, dar în timpul lecției așează cartea în fața lor și o privesc, chiar dacă nu pot urmări textul, iar textul are impact asupra lor.

Din emisiunea de pe KabTV “Fundamentele Cabalei” 06.01.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: