De ce trebuie să diseminăm?

254.01Întrebare: Care este diferența dintre obținerea unei dorințe din partea maselor și nevoia pe care ar trebui să o avem în timpul studiilor? De exemplu, înainte de a citi Cartea Zohar, spuneţi mereu că acum avem nevoie de Hissaron, de foamea spirituală, de o dorință comună.

Răspuns: Desigur! Nu poate exista nimic fără o dorință comună! Doar o dorință comună se ridică în sus. Numai printr-o dorință comună poți atrage lumina; în caz contrar, nu îi corespundeți și nu există contact.

Pentru a exista contact, toate părțile convexe și concave din dispozitivele de contact trebuie să fie aceleași.

Prin urmare, dacă acționați singur, nu va exista niciun contact. În primul rând, trebuie să aduni dorințele maselor, care se numește „o rugăciune a celor mulţi”. Și când o ridici, ridici această dorință comună de a fi umplut. În același timp, tu eşti de parcă ai cere pentru ei: „Dă-mi pentru ei!”

Dar mai întâi trebuie să obții dorințele de la ei și aici sunt necesare diseminarea, conexiunea cu ceilalți și contactul cu lumea exterioară. Studiile tale nu vor fi de nici un folos dacă nu urmărești scopul de a împlini pe cineva.

Și unde este acest scop de a împlini pe cineva? Arată-l practic. Cabala este un lucru foarte practic; altfel, nu ar fi fost dezvăluită acum! Altfel aș fi stat liniștit, aș fi scris cărțile în liniște și atât.

KabTV „Am primit un apel. Beneficiile postului” 07.05.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: