De dragul intrării în lume

Întrebare: Există o astfel de noţiune „pe distanţe lungi.” Unde,  în cele din urmă, ar trebui sa conduca acţiunile noastre de organizare a atelierelor?

Răspuns: Noi facem acest lucru doar pentru a merge în lume. Avem nevoie sa lucram în acest sistem, sa intelegem ferm unitatea noastră, centrul grupului. Trebuie să simţim cum începem să vedem în el manifestarea starii superioare, Forţei superioare, cum ne influenteaza, cum ne agăţăm de ea şi cum ne susţine, nelasandu-ne sa plecam. Fiecare dintre noi ar trebui să înţeleagă în mod clar cum lucreaza la toate manifestările sale egoiste, rejectii, etc

Atunci cand  această metodă este corect stabilita în noi, vom privi lumea in mod diferit. Vom vedea tot ceea ce este împotriva noastra ca ajutor „împotriva noastră,” nu numai ca „împotriva”. Şi atunci vom fi capabili de a aduce acest lucru în lume.

La urma urmei, totul a pornit de la mişcările de rezistenţă din toate ţările. De aceea am început să iesim şi să facem cercuri.

Şi acum, facem aceste cercuri, aceste „mese rotunde”, în noi înşine. Avem nevoie să le lucram spiritual la un grad diferit, sa mergem în lume şi să începem să le transmitem acolo, nu aşa cum am făcut-o înainte, ci într-o formă mult mai luminoasa, conectata cu rădăcina superioara, astfel incat lumea sa simta că nu este doar un acord între noi, ci ca există o forţă cu care să rezolve problemele. Asta este important.

Din Lectia virtuala, 20/05/12,  „Bazele Cabalei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed