De la contactul fizic la câmpul senzațiilor

962.6Întrebare: În ultimii doi ani, comunitatea ta de studenți care studiază metoda Cabalei practic nu s-a întâlnit fizic. Vă conduceți cursurile de la distanță. De fapt, trăiești într-un fel de comunitate virtuală în care, totuși, există conexiuni reale, o oportunitate reală de a te schimba pe tine și comunitatea.

Ce crezi despre asta? Au devenit mai slabe conexiunile dintre studenții tăi sau rămân aceleași?

Răspuns: Conexiunile noastre au devenit mai puternice, sunt remodelate și devin mai virtuale și, în același timp, mai evidente.

Nu este virtualitate, în sensul că trebuie să ne imaginăm ceva pentru noi înșine. Refuzăm din ce în ce mai mult unele contacte fizice acceptate în lumea noastră și le transferăm pe tărâmul senzațiilor. Ne aduc într-o stare în care înțelegem cu adevărat că cel mai important lucru este materia care ni se dă în senzație.

Întrebare: Unde este liberul arbitru aici?

Răspuns: Liberul arbitru este aici cât vrei tu! La urma urmei, atunci când cineva nu este constrâns de nicio circumstanță pământească – mișcări mecanice și alte instrumente, devine virtual. Arată doar dorința lui. Dacă vrea să ia legătura cu tine, iese. Dacă nu o face, se închide și nu-l mai vezi, nu-l auzi și nu-l cunoști. Își poate schimba ID-ul și atât, nu există pentru tine, s-a evaporat din lumea ta.

Prin urmare, începem să simțim că fiecare nouă circumstanță, de exemplu, un virus și alte oportunități, este cea care ne ajută să ne apropiem de o lume nouă.

KabTV „Lumea virtuală” 2/9/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: