De la nivelul psihologiei la Cabala

214Întrebare: Spuneţi că nu există nimic mai puternic decât un gând legat de o dorință. Ce înseamnă gândul și dorinţa separat?

Răspuns: Acest lucru se întâmplă numai raportat la noi. Vorbim constant unul cu altul la un nivel numit psihologie.

Nu ne oferă posibilitatea de a ne explora clar dorințele ca forțe cu înregistrări de informații care pot fi împărțite în zece Sefirot  (emanații). Nu le studiem în trei moduri: în primire, dăruire și în linia de mijloc dintre ele, în echilibru ca pe o scară. Toate acestea sunt imposibil de studiat la nivel de psihologie.

Dar de la aceasta, ne ridicăm încet la nivelul despre care vorbește Cabala, la nivelul în care aceste forțe sunt cântărite și orientarea lor vectorială de interacțiune între ele este corect evaluată. Din aceste forțe, putem crea un întreg câmp vectorial, îl putem verifica, analiza, schimba și astfel să ne controlăm pe noi înșine și restul lumii.

Aceasta este ceea ce ne permite Cabala, dar numai în direcția corectă și în niciun caz forțând pe alții să facă acest lucru, deoarece intri într-un tărâm în care ai limitări clare. De îndată ce treci de un anumit prag și ai brusc ocazia să faci ceva greșit, totul dispare imediat.

În lumea spirituală, există o garanție; este imposibil să dăunăm lumii mai mult decât la nivelul nostru mic, neînsemnat, pământesc.

KabTV „Am primit un apel. Puterea gândirii este manipularea conștiinței.” 27.01.2023

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: