Deasupra semnelor de noroc

709Întrebare: Este scris în Tora că cei care sunt angajați în dezvoltarea spirituală se îndreaptă către Creator și care vor să-L descopere sunt deasupra stelelor și semnelor de noroc. Ce înseamnă asta?

Răspuns: Dacă studiem Cabala, adică legile superioare ale lumii, și le invităm să ne influențeze în bine, atunci prin aceasta ne determinăm de fapt viitorul bun. Prin urmare, Tora ne sfătuiește să acționăm în acest fel.

Întrebare: Ce înseamnă că o persoană este deasupra semnelor de noroc?

Răspuns: Aceasta înseamnă că în lumea noastră am urma un curent și prin practicarea Cabala, invităm asupra noastră forțe superioare, bune care ne influențează și ne ridicăm către forțe mai bune, mai mari decât cele care ne influențează de obicei. În acest fel, invităm asupra noastră forțele norocului.

Întrebare: Putem spune că dacă merg pur și simplu cu fluxul vieții, aceasta se numește soartă, dar dacă invit asupra mea forțe superioare, acesta este deja noroc? Adică devin mai înalt decât programul care mi-a fost atribuit.

Răspuns: Da. Aceasta este practic ceea ce se întâmplă. Soarta este calea pe care ai fi parcurs-o dacă nu ai fi folosit forțele norocului. Și dacă le folosești, nu mai este soartă, ci decizia ta, dezvoltarea ta conștientă.

KabTV “Stări Spirituale” 5/24/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: