Deasupra vitezei luminii

746.02Întrebare: Aflăm că toate dorințele din noi sunt inițiate de lumina superioară și transferate prin Reshimo (amintiri, informații). În fizica cuantică, așa-numitele interacțiuni informaționale fără niciun purtător sunt acum examinate foarte activ. Unele dintre aceste influențe sunt transmise chiar peste viteza luminii, practic instantaneu. Este posibil să spunem că același mecanism există și în transmiterea Reshimo?

Răspuns: Că există o interacțiune peste viteza luminii, cred că poate fi înțeleasă chiar și de mintea noastră. În principiu, dacă universul nostru, acest spațiu gigantic, nu ar putea interacționa instantaneu din punctele sale diferite, atunci acest sistem nu ar funcționa. Pur și simplu nu ar exista. Peste tot ar fi haos.

Deci, studiem acest așa-numit haos și vedem din ce în ce mai multe legi clare în el. Mai mult, astfel încât vom înțelege și înțelege ceea ce este ascuns acolo. Dar, totuși, acestea sunt legi! La urma urmei, legile sunt interacțiuni între diverse cauze, consecințe și condiții. Desigur, există peste viteza luminii.

Dar în Cabala, viteza instantanee nu este considerată ceva de neconceput, deoarece funcționează nu cu materia, ci cu intenții și gânduri. Este un spațiu absolut diferit. Nu există nimic care să fie restricționat de materie, timp sau mișcare.

Întrebare: Există o dispută de lungă durată între oamenii de știință cu privire la acțiunile pe termen scurt și pe termen lung. Crezi că abordarea corectă este acțiunea la distanță, când acțiunea este transmisă instantaneu tuturor părților?

Răspuns: Orice acțiune mică evocă o reacție instantanee în toate părțile creației. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că, pe baza practicii noastre de a observa cosmosul, așa cum vedem că este o mică parte de neînțeles. Poate că se întâmplă pentru că nu vedem imaginea completă. Dar aceasta este doar cunoașterea noastră inițială. Despre ce putem vorbi aici ?! Observăm doar partea mecanică a universului, natura neînsuflețită. Unde este restul? Toate acestea încă nu le-am dezvăluit.

Dar faptul că întregul sistem al naturii este interconectat, Cabala vorbește despre acest lucru din prima linie. Cabala vorbește despre crearea lumii, crearea universului, crearea întregii materii. Că totul provine dintr-o singură rădăcină și acestea sunt toate forțele diseminării, care sunt în deplină conexiune și interacțiune între ele.

KabTV „Întâlnirile cu Cabala” de la, 22/03/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: