Demonstrații anti-islamice în Europa

Întrebare: Au fost mai multe demonstrații anti-islamice în Europa în ultimul timp, dar ele nu au fost foarte eficiente. 2.000 de oameni au ieșit în stradă la Dresda, Germania si 5000 la Praga. Cateva mii au demonstrat, de asemenea, în Marea Britanie, Franța, Irlanda, Polonia și Olanda, dar au fost așteptati sute de mii. Se pare că oamenii din Europa nu se opun imigrației masive.

Răspuns: Europa a îmbătrânit, este epuizata și înclinata spre fascism. Astăzi, există mai multe curente ale fascismului in lume care pătrund adânc in ideologia modernă.

Întrebare: De ce nu ies fasciștii în stradă?

Răspuns: Ei o fac. Pentru ei, demonstrațiile actuale din Europa sunt un fel de presiune pentru ca să iasă și să se arate. Diferite curente fasciste se formează peste tot în lume acum: fascismul obișnuit, fascismul islamic, care se formează în mod special în Europa acum, și diferite curente de fascism homofob. Există curente ale fascismului, care își schimbă forma pe principiul regulii „minoritatea deasupra majorității” și iau forme clare fasciste.

Acest proces, de asemenea, are loc în America. Europa răspunde foarte ușor la creșterea islamului, și aici depinde mult de mass-media, dar cei mai mulți europeni sunt în mod natural înclinați să fie sub influența Americii. Prin urmare, se pare că America calmeaza răspunsul european prin Internet și mass-media.

Întrebare: Aceasta ar putea fi deoarece masele din Europa neputincioasa vor iesi brusc în stradă?

Răspuns: Europa nu este unită suficient pentru a face acest lucru. Se dezintegrează din cauza încercării acesteia de a se uni pe baze economice. De fapt, o bază economică duce doar la divizare și nu unește oamenii. Însăși ideea ca UE se conecteaza, pe principii economice a fost o mare greșeală!

Economia doar ii separă pe oameni. Există mult mai multe exemple de oameni care au plecat în afară și au devenit ostili unul față de celălalt, chiar și atunci când semnalele economice au fost pozitive, de exemplu economie unitara. Acesta este motivul pentru care Islamul poate pătrunde in Europa atât de ușor, ca un cuțit de tăiat prin unt.

UE a crescut foarte slab în încercarea de a uni pe plan economic și a permis în sine să crească atât de slab că islamul poate acum ușor sa o violeze, și nu se poate face nimic împotriva lui.

Potrivit unor rapoarte recente, aproximativ 15.000 de musulmani se adună la granița cu Turcia în fiecare zi, și Turcia, desigur,le permite să treacă. Ea nu are de ales. Mai mult, aceasta profita de situație și cere să fie plătita cu două miliarde de dolari pe lună, în scopul de a opri fluxul de refugiați. Nimeni nu vrea să-l oprească, desigur, și Turcia nu va face acest lucru, deoarece s-ar crea un blocaj care ar rupe întreaga țară în bucăți.

Această problemă nu are practic nici o soluție. Europa deja a pierdut acest război, iar acum întrebarea este ce fel de fascism va conduce. Fascismul ideologic va domni in America, homo-fascismul, pentru că ei deja au legalizat căsătoria intre persoane de același sex și tot restul, și, deși toate acestea există deja în Europa, nu va fi fascismul islamic acolo.

Întrebare: Credeți că vor exista mai multe demonstrații masive împotriva fascismului?

Răspuns: Nu, pentru că demonstrațiile vor fi suprimate de către autoritățile care nu știu cum să se ocupe de el. Atunci când există un program serios de acțiune in forta și mijloacele de a-l pune în aplicare, ei pot aduce poporul in strada și sa-l încurajeze. Dar atunci când guvernele nu au nimic comun cu acest fenomen, ei nu vor permite acest lucru, deoarece ei nu vor dori să arate neputința lor de a se opune oamenilor. Prin urmare, guvernele vor sta linistite , pana cand va incepe.

Astăzi lumea are nevoie de o noua ideologie, care sa reziste fascismului la nivel mondial și sa fie dezvăluita în diferite forme și prin diverse forțe, deoarece fascismul începe să-și asume anumite forme în America Latină de asemenea, și, treptat, va apărea și în China și India, dar în diferite forme. Singura soluție aici este o nouă ideologie, care este metoda unitatii pe care înțelepciunea Cabalei o oferă. Nimic altceva.

Întrebare: Dar fascismul este, de asemenea, o formă de unitate.

Răspuns: Fascismul este o formă foarte puternica de unitate bazata pe ură, în timp ce metoda de unitate in înțelepciunea Cabalei este unitatea in bunătate mai presus de toate diferențele, și aceasta nu există în lume.

Fascismul este alimentat de un ego mare, de ură, și, eventual, aduce lumea la anihilare reciprocă. Omenirea are nevoie de interiorizare și de recunoasterea faptului că doar o ideologie a unitatii, care este opusă fascismului poate salva lumea, și aceasta este calea în care își vor da seama că există o astfel de ideologie.

Din KabTV „Stiri cu Michael Laitman” 2/7/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: