Depaseste-ti temerile, conectand totul la Creator

Am primit doua intrebari legate de frica si cum o putem depasi:

Intrebare: Eu caut o cale pentru a depasi temerile si ingrijorarile. Am gasit, doar recent, raspunsul tau privind depasirea temerilor, prin intermediul navigarii in site.

Doresc sa ma refer la postarea ta din 6 august 2008, care raspunde la subiectul depasirea fricii. In aceasta postare ai declarat: “Ar trebui sa conectezi tot ceea ce se intampla, cu Creatorul, cu tine insuti, si cu intreaga lume, astfel incat toate acestea se vor uni intr-un intreg unitar si nu va fi nici o diferenta intre ele. Toate indoielile si temerile ar trebui sa dispara in cadrul acestei uniuni. Si daca nu – atunci este chiar mai bine! Atunci vei putea adresa intrebarea Creatorului, cerandu-I sa te ajute”.

Poti, te rog sa dai amanunte cu privire la modul de a face conexiuni (cu Creatorul, cu tine insuti si cu intreaga lume), pe care le-ai mentionat in raspunsul tau, cu privire la teama? As aprecia intr-adevar sa invat cum se poate realiza ceea ce ai subliniat.

Raspunsul meu: Ar trebui sa ne imaginam tot ceea ce a fost inainte de spargerea sufletului comun, si sa aspiram la aceasta stare.

Intrebare: Ti-am scris pe blog, acum, deoarece lucrurile care se intampla apar acum chiar si in timpul lectiilor de Kabbalah, pe care le urmaresc. Am incercat sa raman realista, la fel de mult cum vreau sa iubesc pe aproapele meu, continuand sa fiu prinsa – in aproape orice nivel (fizic, emotional, energetic) – sub influenţa si controlul intentiilor externe si foarte negative.

In cele din urma acestea anunta apropiata moarte a mea, facand totul pentru a-mi anihila sinele si sa ma sperie. Sunt o femeie singura, am 54 de ani si am imigrat din Romania. Am cateva boli dar nici una nu este terminala.

Eu doar observ faptul ca aceasta stare este intolerabila si niciodată nu am auzit de asta, nicaieri. Ei (kabalistii) sunt oameni reali cu capacitati ireale. E ca si cum as fi in permanenta conectata la persoane foarte importante, prin ganduri. Este acest lucru cunoscut in Kabbalah?

Raspunsul meu: Acestea ti se intampla pentru ca ti se pare ca, prin transformarea egoismului tau – esti pierdut, iti pierzi sinele, in loc de a dobandi un organism vesnic, viguros, si fericit. Gandeste la asta si vei incepe sa ai senzatia de bucurie!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed