Despre pângerile femeilor

Întrebare: Se întâmplă adesea în familie ca soţia să aibă mult mai multe plângeri împotriva soţului ei decât are el împotriva ei.

Răspuns: Aşa este totdeauna fiindcă este tipic pentru natura feminină să se simtă nesatisfăcută. Un cuplu nu ar trebui să caute aici echilibrul. Ceea ce este natural nu trebuie nici condamnat, nici lăudat.

Desigur, o femeie simte o insatisfacţie mai mare. 90% din plângeri vin de la ea fiindcă bărbatul de obicei se limitează la o singura propoziţie: „Lasă-mă în pace”.

Aşa suntem noi şi cu aceste atribuite e nevoie să ne completăm unul pe celălalt. De aici devine clar că bărbatul şi femeia au roluri diferite.

Ce ar trebui să ofere bărbatul? Deoarece femeia este gata să facă totul pentru el, să ţină conexiunea şi să ofere tot ceea ce are el nevoie, tot ceea ce ea doreşte este atenţia lui. Despre asta este toată natura femeii. În ceea ce-l priveşte pe bărbat, se cere să arate constant printr-o atitudine onestă şi naturală că este cald şi preocupat. Este o muncă grea pentru un bărbat tocmai fiindcă este atât de uşor pentru o femeie. Când bărbatul dă atenţie femeii, ea are „combustibil” pentru orice efort.

De aceea, bărbatul trebuie să exprime bunătate, şi asta este pentru el dificil, şi o femeie trebuie să modifice multe lucruri, ceea ce este simplu pentru ea dacă simte de la el o atitudine corectă.

Din „Discuţii despre o viaţă nouă” 16/7/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: