Destinul m-a făcut să întâlnesc anumite persoane

Întrebare: Cum este posibil să primesc noi vase de la aceiași prieteni, de fiecare dată?

Răspuns: Dar, cum puteți să știți care sunt prietenii voștri? Ei sunt părțile sufletului vostru, dar voi priviți chipurile lor și credeți că nu se schimbă. Ei nu știu nimic nici despre ei înșiși.

Ar trebui să știți că, dacă întâlniți anumite persoane în viața voastră, atât persoane bune cât și persoane rele, fac parte din sufletul vostru. În general, întreaga omenire este sufletul vostru, dar oamenii pe care-i întâlniți personal sunt părți care sunt cele mai aproape de voi.

Astăzi, identific părțile sufletului meu de la nivelul la care sunt în prietenii din trecutul îndepărtat, învățători și profesori care m-au învățat la universitate, în colegii cu care am lucrat acolo zeci de ani, într-un institut de cercetare, într-un laborator, în toate persoanele pe care destinul mi le-a adus deja. Identific în ei părțile sufletului meu pe care le folosesc și le voi utiliza în viitor.

Pare doar că vedeți corpuri fizice în fața voastră. Sunt reprezentate în acest mod pentru ca să fiți în măsură să vă conectați cumva la ei deoarece nu aveți alte vase, dar mai târziu, atunci când veți avea vasele care sunt un pic mai spirituale, veți vedea chipuri spirituale în acești oameni și vă veți conecta la ei la un nivel diferit, un pic mai interior.

Iată cum funcționează asta. Nu privi lumea ca un corp fizic. Este doar o imagine externă fictivă.

Din pregătirea Lecției zilnice de Cabala, 22.06.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: