Deveniți un canal al luminii superioare

938.01Întrebare: Cum poți crea o nevoie acută, o foame de spiritualitate?

Răspuns: Numai prin studii sistematice și diseminare.

Prin studiile cu grupul, primești o dorință mai mare pentru scop, iar prin conexiuni cu prietenii măreția scopului și importanța acestuia.

Prin diseminarea sistematică primești un sentiment de foame externă, informațională, de orice fel, adică o lipsă, ce le lipsește oamenilor și pe care și-o doresc.

Împreună, aceasta formează o condiție în tine în care lumina superioară, un câmp comun, te influențează, pentru că devii asemănător cu ea. Devii conducta ei, reprezentantul ei, pentru că studiind în grup, te conectezi cu domeniul, iar în diseminare, te conectezi cu masele și astfel lumina superioară le influențează prin tine.

Apoi pe de o parte primești sentimentul măreției luminii superioare, o stare spirituală, iar pe de altă parte simți suferința maselor, care sunt și ele atrase de aceasta, dar nu știu unde și de ce.

Aceste două polarități din tine se extind până la limita în care ating cu adevărat măsura deplină, numită în Cabala Seah, iar apoi lumina superioară începe să fie revelată în tine. Trece prin tine la alții. Nu intră în tine, ci trece prin tine. Asta e tot! Acest lucru înseamnă să lucrezi în dăruire.

Nu ai nimic de dăruit Creatorului, trebuie doar să transmiți celorlalți lumina de la El! Aceasta este dăruirea ta. Tu însuți ar trebui să fii la mijloc, neutru. Nu ai nevoie de nimic pentru tine, o faci doar pentru a primi de la Creator și a dărui altora pentru că El vrea să dăruiască și vrea să fie completat în acest fel. Asta este! Cel mai simplu lucru! Toată lumea este un canal pentru toți ceilalți!

KabTV „Am primit un apel. Beneficiile postului” 07.05.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed