Dezvoltarea prenatală în spiritualitate

237Întrebare: O persoană simte starea sa prenatală spirituală?

Răspuns: Trebuie să începem să simțim că suntem cu toții în interiorul Creatorului, așa cum este scris: „Nu există nimeni în afară de El”.

Dacă mă pun în sentimentul că sunt în pântecele mamei superioare spirituale, așa-numitul Elokim, iar aceasta este proprietatea lui Bina, care mă crește, mă îngrijește pe deplin și îmi determină toate sentimentele, gândurile, proprietățile și acțiunile, și încerc să mă țin de ea cu toată puterea mea, asta înseamnă că ader la ea, la pântecele ei și vreau să acționez numai în armonie cu ea. Așa mă dezvolt.

Încearcă să te gândești la asta tot timpul: „Nu există nimeni altcineva în afară de El. Și toate acestea sunt doar pentru a mă dezvolta în direcția corectă. El este bun și face bine.” Dacă continui să gândesc așa tot timpul, atunci ader la cel superior și încep să simt că sunt în interiorul mamei spirituale.

După ce am trecut prin mai multe astfel de etape, mă nasc, adică încep să o înțeleg și mai mult, să o simt, să o văd. Așa are loc procesul nașterii, poate, nu foarte plăcut, oarecum dramatic, dar relativ scurt.

Și după aceea, se realizează o conexiune diferită cu cea superioară care curge constant, dar la un nivel mai înalt, când deja înțelegi mai mult, știi mai multe, gângurești, zâmbești în sens spiritual și simți o reacție diferită.

Aveți o conexiune, dar nu la nivel inanimat, unde principalul lucru pentru tine este să apuci, dar încă nu simți nimic. Este ca o mamă care nu simte și nu reacționează cu adevărat la tine pentru că încă nu ai sentimentele de percepție corespunzătoare.

Iar apoi, dezvoltându-ți percepția, o vezi într-un mod diferit, ca un copil care începe să-și simtă mama.

Din „Puterea cărții Zohar” de la KabTV # 18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: