Diagnosticarea stării actuale

570Întrebare: Care este beneficiul unei persoane de a vedea dovezile unei crize globale? Dacă simte rău în asta, închide ochii. Cum ar trebui să trateze corect acest lucru pentru a simți că îl avantajează conștientizarea în fiecare moment a acestui fapt?

Răspuns: Cert este că oamenii fug de această întrebare; în fiecare secundă sunt blocați în ceva, caută ceva de făcut, ca copiii în jocuri, și așa se termină în general, totul.

Trebuie să încercăm să le explicăm că toate trucurile (și viața noastră de azi este un singur truc continuu, astfel încât să ne distragă atenția și să nu ne gândim la ziua de mâine) ne vor duce la spargerea tuturor bazelor. Și aici va trebui să rezolvăm problema în mod radical.

Cabaliștii vorbesc despre un război atomic, despre problemele teribile ale umanității, în care o mică parte a oamenilor va putea supraviețui și va începe să creeze o nouă umanitate.

Întrebare: Există ceva luminos pentru o persoană în realizarea crizei actuale? Ceva care să-i dea energie?

Răspuns: Cred că doar răspândirea adevărului, încotro mergem și unde putem merge. În cele din urmă, din deznădejde, omenirea a cedat deja și nici măcar nu ridică capul. Merge așa cum merge. Nu înțelege că se grăbește către o „cascada” uriașă și tot ceea ce face va dispărea fără urmă. Urmează pierderi uriașe.

Cabaliștii scriu că va rămâne doar o parte nesemnificativă a umanității care va răsări din nou pe pământ și va construi o nouă societate. Această mână de oameni își va da seama de răul egoismului și va folosi instrumente complet diferite pentru a crea o nouă societate, o nouă viață, o nouă paradigmă.

Întrebare: Care este diagnosticul corect al stării actuale?

Răspuns: Aș descrie-o ca o boală care nu a intrat încă în starea sa critică, în care o persoană începe deja să simtă că este bolnavă, dar nu își cunoaște diagnosticul, nu-l poate determina și nu găsește un medicament eficient pentru aceasta.

Din KabTV “Cabala Expres” 10/19/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed