Diseminarea este ca şi cum ai da naştere în lumea spirituală

Întrebare: Eu nu simt că progresul meu spiritual depinde de bărbaţi. Cum să grăbesc apariţia acestui sentiment?

Răspuns: Sunt multe femei car simt că ele îşi sunt suficiente. Sunt implicate în diseminare, urmăresc lecţiile, sunt împreună cu noi cu inima şi cu sufletul. Ele nu simt că depind de bărbaţi. Asta nu conteză. Ele sunt incluse în dorinţa noastră colectivă, în Kli. Ele sunt totuşi împreună cu noi.

Chiar dacă o femeie este complet angajată în munca proprie, cum ar fi tradusul, procesarea materialelor, sau altele, participarea lor acoperă totul fiindcă diseminarea este, virtual, cea mai importantă aplicaţie a dorinţei femeilor. Este ca şi cum ar da naştere în lumea noastră.

De aceea, participarea femeilor în diseminare este cea mai bună acţiune pentru corecţie. Sunt multe femei care există în diverse locuri, separat, nu în contact cu alţii. Poate avem nevoie de mai mult contact virtual. Eu sunt în favoarea unei conexiuni virtuale bune. Dar chiar şi femeia care este independentă şi ia parte în diseminare, ea face totuşi parte din aspiraţia noastră colectivă de a înainta. Ea simte cu adevărat că avansează cu noi.

Am multe astfel de exemple. Eu muncesc împreună cu multe femei la blog, în procesarea materialelor, în traduceri, la publicarea cărţilor, şi în multe alte activităţi. Eu evaluez foarte sus această muncă. Sunt loiale, asistente de încredere, şi văd progresul lor. Chiar dacă grupul femeilor nu este bine organizat, ele avansează, şi avansează bine împreună cu toţi ceilalţi, cel puţin la fel de bine ca bărbaţii din grup.

Din Lecţia 2 de la Convenţia de la Moscova 6/10/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: