Distanta nu conteaza

Intrebare: Ce inseamna un grup? Sunt acestea corpuri fizice ale atitudinii mele interioare?

Raspuns: Este preferabil ca sa le vad precum corpuri fizice. Este dezirabil ca sa le percep in cele cinci simturi ale mele.

Cand patrundem in nivelul urmator, si sunt la un nivel constient real de conexiune mutuala, distantele vor fi fara rost. Asta inseamna ca vom atinge un nivel despre care fizicienii vorbesc ca existand dincolo de spatiu si timp, unde anumite forte si lumi opereaza. Si intr-adevar asa este! Oamenii de stiinta se apropie de aceasta bariera si admit: „ Da, este posibil sa fie ceva dincolo de aceasta bariera, dar ce? Noi nu stim. Acolo dispare senzatia si devine imposibil sa studiem lucruri.”

In cazul nostru, cu toate astea, acest lucru nu se intampla. Daca patrundem in aceeasi zona, distantele si senzatiile nu conteaza pentru noi. Nu am nevoie sa vad pe nimeni. Simt forma unei persoane, daruirea sa, si cum sunt conectat cu ea in daruire reciproca: Ea poate fi mai mult sau poate fi mai putin ( nu face nici o diferenta), dar suntem deja pe un nivel diferit de conexine intre noi.

Apoi distantele nu conteaza pentru mine si nu simt ca fiind un barbat sau o femeie, un adult sau un copil; daca suntem conectati astfel nu conteaza. Simt generatiile anterioare de Kabbalisti care sunt in acest sistem, care s-au dezvoltat si au ramas in sistem. Deja am un sentiment diferit, altfel de ochelari.

Din Conventia Novosibirsk 7.12.2012, Lectia 1

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: