Dizolvarea Mirajului

Intrebare: Uneori, există în cadrul grupului sentimentul ca înțelegem si simtim cu toții un anumit fenomen, dar dintr-o dată ne simțim mințile și gândurile tulburi, simtim un fel de stupoare, și există sentimentul că ne vom dezvolta foarte lent. De ce se intampla aceasta?

Raspuns: De ce uităm în mod constant care este scopul nostru în cadrul grupului, de ce ne conectăm si apoi totul dispare, de ce imaginea lumii ascunde imaginea reală, în care ar trebui să vedem că tot ce se află în jurul nostru este reprezentat de dorința noastră și că noi trebuie să ne conectăm pentru a il descoperi pe Creator în aceasta dorintă? De ce ne desprindem de imaginea reală a lumii și imaginea mirajului imaginar pe care o vedem ascunde de noi spiritualitatea? De ce este lumea noastră mai puternică decât lumea spirituală?

Se intamplă numai pentru că nu te-ai concentrat, împreună cu grupul, pe conexiune.

Dacă faci eforturi de unul singur, nu poți obține nimic prin asta,nu poti avea succes decat atunci când ne ajutam reciproc, si astfel imaginea de conexiune va deveni o imagine spirituală, va dobândi viață, va dobandi în ea Lumină, și va arăta că este singura imagine adevărată a realitătii.

Imaginea exterioara pe care o vedeți acum isi va pierde brusc intensitatea, iar influența acesteia asupra voastră va dispărea treptat. Ati simți că tot ceea ce se intampla aici este ca si un vis. Eu conduc undeva, mă duc la culcare, mă  trezesc, mă duc la muncă, mă duc undeva, si dintr-o dată toate acestea încep să se estompeze. Veti începe brusc să observati că totul provine de la atributele voastre și imaginea încetează să mai fie atât de reală, clară, și devine neclară și încețoșată.

Imaginea axata pe conexiune, imaginata mai inainte, acum devine reală și în ea veți descoperi noi stări. Această imagine devine cea importanta, ceea ce înseamnă că începeți să  simțiți de unde provin  semnalele, Providența, nivelul superior.

Astfel, vă schimbati treptat un atribut cu altul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: