Doamnelor, nu ne lăsaţi să cădem!

Întrebare: Aş vrea să înţeleg care este secretul grupului din Kazakhstan. Mereu radiază de fericire şi mă împresionează de fiecare dată. Am stat de vorbă cu o femeie din acest grup, care mi-a zis: „Am un soţ puternic!”. Cu alte cuvinte, ea nu are nicio îndoială că el ar greşi sau că s-ar putea abate de la acest drum. Asta, pur şi simplu, mă uimeşte! Este posibil ca femeile să fie secretul?

 Răspuns: Din păcate, eu nu le cunosc pe aceste femei, dar se pare că au dreptate. Când o femeie vorbeşte astfel despre soţul ei, acest lucru înseamnă un mare sprijin pentru el. Principalul lucru pentru bărbaţi, chiar pentru cei mai duri macho, este ajutorul din partea unei femei. El are mare nevoie de asta. Când o femeie vorbeşte astfel despre soţul ei, el nu poate să-şi permită să fie slab. Va face tot ce-i va sta în putere pentru a justifica părerea soţiei sale pentru a nu părea mai mic în ochii ei.

O femeie inteligentă ştie şi foloseşte acest lucru şi profită de acest lucru. O femeie poate să-şi ajute soţul în acest fel mult mai mult decât grupul, deoarece ea este parte din soţul ei. Dacă ea îl sprijină, succesul lui este sigur.

Atunci, voi, femeile, ţineţi cont de faptul că această misiune specială este în mâinile voastre. Partea feminină şi partea masculină sunt conectate în interior una cu alta prin legături naturale pe care noi nu le cunoaştem. Ele sunt transferate printr-o imagine interioară de la noi la voi, şi invers.

Influenţa voastră asupra noastră este mare şi voi puteţi determina succesul bărbaţilor. Mă bazez cu adevărat pe voi. Nu ne lăsaţi să cădem!

De la Congresul de la Krasnoyarsk de pe 16.06.2013. Lecţia 5. 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed