Domnilor, nu subestimaţi dorinţa femeilor!

Întrebare: Care este importanţa, pentru avansarea spirituală, a acţiunilor fizice a femeilor din grup?

Răspuns: Ele sunt importante 100%, deoarece nimeni nu poate lua măsuri fizice pentru tine. Toate gândurile voastre sunt înşelăciune. Tot ceea ce transferaţi în cap sau în inimă este complet egoist, acţiunile fizice sunt acţiuni reale. Investiţi în voi, chiar dacă nu aveţi sentimente pozitive sau negative.

Arătaţi tuturor, prin faptele şi gesturile voastre, că obiectivul este important pentru voi şi cei din jur trebuie să vadă asta! Spuneţi-le că doriţi să vedeţi că ele sunt intenţionat, cu un scop, pentru că voi depindeţi de ele.

Întrebare: Le-am spus asta, dar nu ascultă.

Răspuns: În acest caz, trebuie să mă întorc spre bărbaţi: Dorinţele femeilor sunt aşa, aspiraţiile lor sunt de genul ăsta, noi nu trebuie să profităm, în niciun fel! Dacă refuzaţi dorinţa unei femei, veţi realiza că nu veţi ajunge la nimic. O spun cu seriozitate! Am învăţat asta din corespondenţa dintre “Zeir Anpin” şi “Malchut”. Dacă, în calitate de reprezentanţi ai “Partzuf Zeir Anpin”, respingeţi dorinţele „Malchut”, atunci despre ce fel de atingeri serioase puteţi vorbi ?! Nimic nu vă va reuşi!

Trebuie să simţiţi dorinţele femeilor şi ceea ce aşteaptă foarte mult de la voi! Trebuie să aşteptaţi această presiune, pentru că este tocmai dorinţa femeilor, numită „Mei Nukvin”, care este esenţială pentru urcare!

Prin urmare, dacă bărbaţii „nu ascultă”, este foarte rău şi este acuzaţia cea mai gravă care poate fi îndreptată către ei şi nu numai de la femei.

Din Congresul de la Krasnoyarsk, 13.06.2013, Lecţia 3

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: