Dorința Comună Ne Face Prieteni

Întrebare: Cum pot indeplini dorința  prietenilor, dacă eu nu înțeleg ceea ce doresc ei?

Raspuns: Tu  înțelegi ce vor ei, deoarece ei doresc același lucru pe care si tu îl doresti. Ei doresc să ajungă la corectare, pentru a descoperi forța care operează în natură. Această forță are caracter general, și toată creația îi aparține.

Deci, vrei ceea ce vrea si prietenul tău. În plus, toată lumea are diferite dorinte corporale care ne pot fi cunoscute, toată lumea are propriile sale dorinte personale lumești, care nu au nimic de-a face cu spiritualitatea. Dar, în ceea ce privește dorințele sublime, spirituale și obiective, ar trebui să iti fie clar ce se întâmplă cu prietenul tau, așa că încearcă să-l sprijini.

Sprijinul consta in a ridica spiritul prietenului și a-i da speranță și putere și un sentiment de euforie pentru atingerea scopului. Ajuta-l in orice mod posibil. Trezeste în el sentimentul maretiei  scopului.

Arată-i cum poți sa te smerești înaintea grupului, deoarece doar asa se poate primi de la grup, și astfel toată lumea trebuie să se reducă în fața grupului, în scopul de a primi ceva de la el.

Există o forță spirituală în cadrul grupului. Grupul nu a fost fondat de către noi. Doar ni se pare ca ne-am adunat noi înșine și am format acest grup. Desigur, nu este adevărat! Forța superioară organizează grupul pentru noi, așa că nu ne-am găsit unul pe altul doar prin șansă. Totul se face prin acțiunea forței generale care ne aduce împreună.

De aceea, trebuie să înțelegem că, pe de o parte, există o forță ascunsă, care funcționează printre noi, dar pe de altă parte, trebuie să acționam în conformitate cu aceasta, în scopul de a o apropia treptat și a înceape să o simțim. Apoi, putem începe lucrarea reciprocă între noi.

Astfel, prin modificările din noi, vom începe treptat să ne apropiem de revelația forței superioare, prin preluarea putin cate putin din atributele sale. Apoi, vom descoperi aceste atribute în noi și acest lucru înseamnă că descoperim forta superioara.

Din prima parte a lecțiai zilnice de Cabala 10/12/12, Scrierile lui Rabash\

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed