Dorinţa corectă pentru întunericul de la nivelul următor

Întrebare: Înainte de lecţie mă gândesc la Creator, în timpul zilei mă gândesc la conexiunea cu grupul, când mă gândesc la Lumina care Reformează?

Răspuns: Lumina care Reformează este în toate spaţiile goale dintre dorinţa mea de a atinge o anumită stare şi realizarea acestei stări. Lumina care Reformează se găseşte, de asemenea, între dorinţa mea actuală şi dorinţa corectă pe care ar trebui să o am.

Lumina este în lipsa mea de conexiune cu grupul, lipsa de atracţie pe care o simt şi necesitatea pentru asta, între starea dorinţei arzătoare atunci când sunt atras de grup deoarece sunt convins de importanţa sa. Lumina este peste tot şi în tot, în construirea vaselor spirituale, restricţia, Masachim (ecrane), intenţii, cu alte cuvinte, orice am face, trebuie doar să ne gândim la Lumină.

Orice schimbare a dorinţei şi orice corecţie a intenţiei sunt posibile doar prin Lumină. Nimic nu funcţionează în afară de Lumină, nici negativ, nici pozitiv. Noi trebuie doar să adăugăm componenta noastră de fiecare dată, dar fără să dictăm Luminii ce ar trebui să facă exact.

Noi adăugăm doar nevoia de schimbări, ca un copil care vrea ceva: el nu oferă nici o clarificare ingenioasă sau nu specifică exact cum ar trebui să fie făcut, ce ar trebui să fie făcut şi în ce măsură. El este total dependent de adult. Îmi exprim această dependenţă de grup într-o asemenea măsură, încât nu determin cum ar trebui să funcţioneze Lumina şi ce ar trebui să facă. Lipsa care este dezvăluită este suficientă pentru a mă ajuta să ader încă mai mult la grup şi Lumina face tot restul. Ea poate chiar să-mi trimită noi discernăminte sau să mă trimită într-o dimensiune necunoscută: este treaba ei.

Folosesc numai componenta care este a mea: conexiunea. Nici măcar nu construiesc acest canal, conexiunea mea specială la grup, pentru a afecta Lumina care Reformează, nu determin nimic, deoarece sunt mereu la nivelul unui embrion în ceea ce priveşte noua stare şi mă pregătesc pentru a completa incertitudinea. Tot ceea ce aş putea să fac este să fiu într-o stare de micime, ca un copil mic.

Din pregătirea Lecţiei zilnice de Cabala, 09.03.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: