Dorință, lumină, dorință

Întrebare: Puterea grupului poate să mă ajute să diseminez și să facă mai ușor pentru mine de a explica ideile noastre oamenilor?

Răspuns: Desigur, este forța generală care ne afectează, pe care o numim puterea grupului. Dar, de fapt, noi suntem cei care facem să funcționeze Lumina care operează. Folosim puterea grupului și a prietenilor și, grație dorinței noastre de a ne conecta, vom atrage Lumina care începe să acționeze asupra noastră și astfel, vom reuși. Totul trece prin Creator, prin forța generală. Eu fac să funcționeze dorința, dorința face să funcționeze Lumina și Lumina face să funcționeze dorința. Prin urmare, trebuie să mulțumim Creatorului după fiecare acțiune, pentru că în final, El este cel care face totul. Dar, eu fac să funcționeze dorința și prin asta, operez asupra Lui pentru a o face.

O dorință nu poate influența o dorință. Chiar dacă spunem că ne influențăm unii pe alții, nu este vorba despre o influență directă, ci doar prin Creator, prin Lumină. Nu putem să ne conectăm direct, este Lumina care operează pe cooperarea dintre noi în aceste porțiuni mici.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala, 02.05.2014, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: