Dreptate absoluta in viata sufletului

Intrebare: Daca timpul necesar pentru atingerea spiritualitatii in prezent este accelerat, atunci cum este dreptatea atinsa daca toti isi aduc la fel aportul in munca, in ceea ce priveste sufletul sau?

Raspuns: Aceasta este tocmai pentru ca isi trezeste spiritualitatea in ritmul lui, nu toti odata. Fiecare suflet se trezeste cand ii este necesar stiind ca toti am trecut inainte prin transformari si ne-am insusit „merite trecute” descrise ca „meritele stramosilor”.

Stramosii sunt fostele reincarnari pe le-am incheiat si ne-au dat o multime de „merite”, o inclinatie pentru spiritualitate pe care suntem in stare sa o cultivam pe viitor. Dar nu are legatura cu bunicul meu care mi-a lasat bogatia sa spirituala. Mostenirea poate fi lasata doar in lumea corporala, dar bunurile spirituale nu au descendenta corporala. „Meritul stramosilor” sunt realizarile mele personale pe care le-am avut in reincarnarile anterioare (Gilgulim) pe care le pot folosi acum in evolutia sufletului.

Suntem in imposibilitatea de a trage concluzii in ceea ce priveste procesul spiritual care are loc chiar acum, pentru ca nu vedem toate reincarnarile tuturor sufletelor ca fiind reincarnari colective, dar cand totul o sa ti se dezvaluie, vei vedea ca totul este absolut corect. Pentru acum, avem nevoie sa vedem munca si scopul spiritual care sta in fata noastra cu intentia dorinta la locul potrivit. Sa nu obosim filozofand.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: