Ecoul este conform cererii

Întrebare: Cum ne va ajuta forţa de unitate în Europa să atingem nivelul următor, la viitorul congres din America?

Răspuns: Europa şi America au o influenţă reciprocă. De fapt, criza în America se simte mult mai puţin, pentru că există posibilitatea de a o ascunde. În America, există un singur guvern, o putere, nu este necesar să negocieze nimic cu nimeni. Ei pot face ce vor şi asta-i tot. Ei au decis să tipărească o sută de miliarde de dolari, le-au tipărit. Tipografia este în funcţiune.

În Europa este mult mai dificil, deoarece necesită o coordonare între toate ţările. De aceea criza se simte mai mult decât dincolo. Dacă Europa ar fi unită, şi-ar putea rezolva criza mai uşor. În primul rând, criza ar fi diminuată rapid, deoarece cetăţenii UE s-ar uni, deasupra egoismului lor. În general, Europa este Babilonul de azi.

În plus, ar trebui să înceapă să adopte o soluţie unică şi, prin urmare, ar putea fi precum americanii. Criza se propagă singură, deoarece Europa este divizată. O parte a Europei de la Bruxelles impune celeilalte părţi şi cealaltă parte nu o doreşte: în Nicosia, Cipru, parlamentul a refuzat să accepte deciziile lor.

Ce tip de uniune este aici? Ei trebuie să se unească, cu adevărat, sau să se despartă. În America, situaţia este mai bună, pentru că ei, pur şi simplu, au decis: „Nu avem criză.” Ei au decis asta şi trăiesc ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar, mai târziu, desigur, totul se va „prăbuşi”.

 

Congresul European din Germania, 24.03.2013, Lecţia 6

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: