Educația spirituală a unui cabalist

115Întrebare: De ce există o asemenea diferență între educația voastră spirituală și educația spirituală a actualilor studenți? De ce a lăsat Rabaș totul asupra ta?

Răspuns: Depinde de calitatea sufletului. Nu poți face nimic aici. Există unele suflete cărora le este dat (chiar și în afara grupului) pentru că trebuie să îndeplinească o anumită misiune. Nu-mi place să vorbesc despre asta, dar este așa; li se dă, există astfel de oameni.

Nu pot spune că sunt mai buni, mai răi, mai mari sau mai mici. Așa cum cineva se naște cu o oarecare înclinație către artă, alta către știință, un al treilea pentru lucrul cu mâinile sale și așa mai departe, la fel este și aici. Nu putem alege nimic. Este vorba despre calitatea sufletului.

Prin urmare, Rabaș m-a primit și a început să mă educe. Care este diferența? Dacă altcineva ar fi fost în locul meu, ar fi făcut același lucru. De-a lungul tuturor anilor, până la sfârșitul vieții, m-a ținut constant lângă el, deși nu înțelegeam prea multe despre ce sau de ce în ceea ce privește ceea ce s-ar fi putut înțelege și atins din toate acestea! Așa a fost aranjat.

Întrebare: Cum a funcționat acest magnet atunci, deoarece nu ați înțeles mare lucru?

Răspuns: Tocmai pentru că am înțeles atât de puțin, a putut investi atât de mult în mine. Nu am putut nici să rezist și nici să știu în timp ce el lucra cu mine. A investit constant din ce în ce mai mult în mine, dar nu știam despre asta. Ceea ce se manifestă în mine astăzi este ceea ce mi-a insuflat el.

Întrebare: Ce înseamnă dacă în locul tău ar fi fost altcineva?

Răspuns: Care este diferența? Depinde de aspectul meu? Aceasta se referă la stările energetice dintre suflete. S-a dovedit a fi sarcina la care trebuia să lucreze. Și a făcut-o. Așadar, acum sunt încărcătura pe care el a creat-o, iar eu o transmit altora.

KabTV „Am primit un apel. Soarta cabalistului” 11.02.2009

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: