Efectul Hahnemann

514.04Comentariu: Efectul de memorie al apei a fost stabilit de mult în practica medicală. În urmă cu două sute de ani, omul de știință german Samuel Hahnemann a dezvoltat o metodă de tratament, pe care a numit-o homeopatie. Prin dizolvarea sau diluarea medicamentelor în concentrații tot mai mici într-o soluție neutră, Hahnemann a descoperit nu numai că efectele au rămas, ci de fapt au crescut.

Răspunsul meu: Dar acest lucru nu se aplică numai apei, deoarece diluarea se poate face și în alcool și în alte lichide. Principalul lucru este diluția, care o aduce la un număr mai mare decât numărul Avogadro, stare în care practic nu mai rămâne nicio stare atomică a materiei și rămân doar câteva informații. Aceste informații sunt introduse în organism și îl vindecă. Acesta este principiul pe care se bazează homeopatia.

Toate remediile homeopate sunt construite pe asemănarea proprietății care există în alte obiecte vii. Din natura minerală, vegetală sau animală, tocmai informațiile interne sunt extrase, introduse într-un organism bolnav și ajută la vindecarea acestuia.

Dar aceasta nu este apa. Apa, ca și efectul Hahnemann, este un purtător de informații.

KabTV’s “Prim-plan. Secretul vieţii” 7/13/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: