Eforturi de exaltare

528.01Întrebare: De regulă, atunci când un nou venit vine la noi el pare parcă înalt în ochii lui. Să presupunem că a fost un portar obișnuit și aici este exaltat în așa fel încât începe să se umfle ca un balon. Și apoi îi dau drumul și ori se dezumflă, ori altceva. De ce funcționează sistemul în acest mod?

Răspuns: Să-și frece puțin egoismul. El este „bătut”, astfel încât începe să ia în serios lucrurile spirituale și să le neglijeze pe cele materiale. Dar poate dura ani până când este finalizată întreaga procedură și începe să se perceapă corect în raport cu lumea spirituală.

Comentariu: Dar condiția pe care am menționat-o se obține în mod natural. De exemplu, un oaspete vine de undeva și pur și simplu se pierde și nu știe ce să facă.

Răspunsul meu: De fapt, înălțând un prieten, nu ne mințim pe noi înșine sau pe alții și nu ne angajăm în adulație. Doar că suntem cu adevărat încântați că ne vedem prietenul care locuiește foarte departe și este legat de noi.

Întrebare: În acest caz, cum putem proteja psihicul uman?

Răspuns: Dacă este constant angajat cu noi, vede cum ne tratăm unii pe alții, că nu-i urăm bun venit lui personal, ci contribuției, muncii și participării lui, adică eforturile lui.

Un grup bine organizat introduce corect omul în sistem.

KabTV „Am primit un apel. Cel mai mare om din lume” 12.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: