Egalitatea: aceasta este cheia succesului

Întrebare: Ce este de făcut dacă un bărbat refuză să participe alături de femei la diseminare sau la alte activități?

Răspuns: Și americanii întreabă asta? Ar trebui să ia exemplu de la Israel. La noi, femeile participă la diseminarea exterioară mai mult decât bărbații. Noi le dăm femeilor întâietate pentru că cercuri mai largi le simpatizează mai mult decât pe bărbați; ele sunt acceptate mai repede și mai bine, și publicul este mai dispus să fie de acord cu ele.

Dacă grupul le discreditează pe femei, atunci nu poate disemina pe scară largă. Aceasta este partea cea mai loială a grupului general mondial. Mă bazez pe ele mai mult decât pe bărbați. Ele sunt fidele, puternice, au o putere mai mare de a rezista și nu țin pică, în timp ce bărbații sunt mai slabi, nestatornici, iar aceasta este problema noastră.

Singurul nostru avantaj este că putem căuta căi de a merge mai departe și suntem creativi. Femeile nu sunt. Ele sunt stăpânele implementării. De aceea, trebuie să folosim acest lucru și să ne completăm unii pe alții.

Femeile care merg mereu în exterior pentru diseminare integrală vă pot pregăti și sfătui despre ce este mai bine sau ce este mai rău. Ele simt publicul mai bine și așa mai departe, pentru că bărbatul fantasmează tot timpul, în timp ce femeia este mult mai pământeană.

Este prostesc să scot în evidență eul meu, pentru că eul meu este în mod evident masculin. Asta nu există în spiritualitate. Poate să existe un Kli spiritual fără partea feminină? Dimpotrivă, tot ceea ce face bărbatul se acumulează și crește în interiorul ei. Ea produce și dezvoltă, dar noi cultivăm, irigăm și facem totul pentru ca nașterea și creșterea să apară din ea.

Un grup care avansează cu succes este un grup în care bărbații și femeile au drepturi egale și înțeleg cum se pot completa și dezvolta în mod reciproc.

Din Discuție despre Grup și Diseminare, 23.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: