Parteneriat egoist

Întrebare: Am primit recent un e-mail de la cineva care a început o afacere cu un prieten acum 30 de ani. El scrie: „Când am deschis afacerea, am decis că fiecare se va completa pe cealaltă: partenerul meu oferă idei și le pun în aplicare, rezolvăm toate problemele. Împărțim totul 50 la 50.

„Am lucrat așa timp de peste 10 ani până am câștigat mulți bani. Apoi a cerut 80% din veniturile totale pentru el însuși și a justificat totul prin faptul că ideile erau ale lui. Atunci nu am putut rezista și am spus că în toți acești ani îl susțin, plătindu-i pentru zilele în care doar gândea, era în vacanță, sau era deprimat etc.

„În acea zi, principiul egalității a fost încălcat și am devenit dușmani. Nu am vorbit o lună. Și apoi s-a dovedit că m-a dat în judecată. Odată cei mai apropiați prieteni, astăzi suntem dușmani înfocați. ”

Dacă luăm în considerare această situație prin prisma integrității naturii, care ar putea fi distribuția veniturilor și care este egalitatea dintre acești parteneri? Este corect că au împărțit inițial totul în jumătate? La urma urmei, unul dintre ei a încălcat ulterior contractul.

Răspuns: Faptul este că parteneriatul lor a fost pur egoist și, prin urmare, habar n-am cum să rezolv această problemă. Nu am nimic cu asta.

Sarcina mea este de a studia sisteme complet diferite care se completează reciproc și să lucrez pe principii complet diferite în care prin dăruirea altuia câștigi.

Dacă ar înțelege scopul naturii, atunci fiecare ar lua cât ar trebui să trăiască normal și să dea tot excesul societății. Astfel s-ar măsura profitul real. Adică, soluția stă într-un plan complet diferit.

Întrebare: Cel mai trist lucru este că procesul de educație a acestor doi oameni de afaceri ar putea dura zeci de ani. Și ce ar trebui să facă înainte de a ajunge la revelația managementului superior? Cum ar trebui să împartă profiturile? Există pași aici?

Răspuns: Cred că totul este mult mai ușor decât crezi. Să spunem că averea lor a dispărut și că mai există un minim de existență. Acum lasă-i să construiască relații între ei. Asta e tot.

Din „Abilități de comunicare” KabTV 09.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed