Eliberare de tine însuţi

962.1Comentariu: În timpul unei lectii aţi spus ca este minunat cand nu faci calcule pentru tine însuți.

Răspunsul meu: Calculele ar trebui să fie doar în relație cu grupul și în relație cu umanitatea. Ce calcule pot fi pentru tine însuţi? Acest lucru este inclus în același sistem de înșelăciune, ca şi când eu aș exista, dar nimeni nu există în afară de Creator.

Noi creăm un singur Kli comun, Malchut, care trebuie să-L simtă pe Creator. Prin urmare, nu am personalitate. Sunt doar un element auxiliar care servește sufletului global.

Întrebare: Omul face totul în funcție de ceea ce este benefic pentru el: „Aceasta este benefic pentru mine, iar aceasta nu este.” Face un cabalist contrariul: „Ce minunat că nu fac asta de dragul meu”?

Răspuns: Desigur, un cabalist se bucură că face totul de dragul Creatorului. Prin urmare, este foarte important să ne adaptăm aici. Dacă prietenii tăi din jurul tău vor gândi așa și vor merge mai departe în acest fel, ce poate fi mai bun decât asta?!

Trebuie să încercăm să ne acordăm metodic, calm și treptat precum un instrument. Trec luni, poate chiar câțiva ani, dar în tot acest timp ar trebui să încerci să te armonizezi.

KabTV „Am primit un apel. Eliberarea față de mine însumi” 15.02.14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: