Elitele și masele

Comentariu: James Traub, membru al Consiliului American de Relații Externe (CFR), absolvent Harvard și membru al uneia dintre cele mai bogate familii din America, a scris un articol intitulat, „Este timpul ca Elitele să se ridice împotriva Maselor ignorante” (Politica financiară).

În articol, el susține, „Brexitul a lasat un gol, separarea politică a timpului nostru. Nu este vorba despre stânga versus dreapta ; este vorba despre normal versus furie lipsita de logica. „În sprijinul acestui punct de vedere, el citeaza : „votul Brexit a fost repudierea totală a bancherilor, economiștilor și șefilor occidentali de stat, care au avertizat alegătorii împotriva pericolelor unei rupturi de Uniunea Europeană”. El susține că „Extremismul a plecat de la mase și că revolta cetățenilor de azi – în statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Europa – poate încheia politici ca nimic altceva în timpul acestei vieţi”.

Răspuns: Mulți astăzi sunt needucați, săraci și șomeri, dar cine este responsabil pentru asta ? Este elita, nu-i așa ? Cine controlează butoanele din dreapta, cablurile și conexiunile ? Masele ? Cine le răsucește și le manipulează ? Desigur, aceasta este elita, împreună cu poliția, armata, mass-media, jurnaliștii, televiziunea și radioul. Prin urmare, războiul care vine este războiul elitelor împotriva propriului lor popor.

In ultimul timp, am fost martorii unui decalaj tot mai mare între elită și mase, deoarece clasa de mijloc a fost ștearsă în totalitate și nu a mai rămas nimic din ea. Masele devin din ce în ce în ce mai sărace, în timp ce elita devine mai bogața, cu o bogăție total inutilă. Dar, egoismul îi spune să apuce, să ia și asa epuizeaza masele. Rezultatul este că 90% dintre oameni cad și 10% cresc brusc.

Cum se va termina totul ? Este greu de spus și chiar înspăimântător să ne gândim, pentru că egoismul îi încurajează să distrugă masele, lăsând 15-20% din populație, în scopul de a furniza servicii către elita. Și toți ceilalți, în conformitate cu teoria fascistă, vor fi distruşi, pentru că astăzi lumea este cu adevărat atrasă de fascism.

Întrebare: Ei au mijloacele de a extermina oameni ?

Răspuns: Ei au totul. Ei au în curs de dezvoltare o abordare unisex, reducând astfel rata natalității. Ei diminuează dorința oamenilor pentru familie prin publicitate și mass-media. Vom vedea în curând mari daune pe care medicaţia moderna le produce și ce se întâmplă cu serviciile de îngrijire a sănătății, cu medicamentele, precum și cu fiecare aspect al vieții noastre.

Cel mai important lucru pentru elita este de a deconecta masele de la viața activă și să le ducă spre dispariția lor treptată, în scopul de a scăpa lumea de toate gurile „in plus”, care trebuie să fie hrănite.

Există eforturi foarte serioase făcute în această direcție. Eu cred că ei vor folosi factori biologici care au fost dezvoltaţi în special sub forma a diferite bacterii. Ne aşteptam sa vedem o anumita boală, care nu are nici un vaccin. Se face treptat, dar începe să se manifeste și vom vedea că, în timpul unei singure generații, omenirea va fi redusă cu două sau trei miliarde de oameni.

Întrebare: Care este părerea ta despre ce se întâmplă ?

Răspuns: Există diferite opțiuni, dintre care una este calea suferinței și cealaltă calea unității generale : atât a elitei, cat și a maselor.

Calea unității este posibilă numai dacă vom reuși, prin ajutorul forței superioare, să convingem majoritatea oamenilor din lume că avem nevoie de moartea in sfarsit a celorlalte metode care ne atrag. Calea suferinței poate lua diferite forme, cum ar fi fascismul sau un război mondial sau războaiele civile și ura generală.

Mai mult decât atât, elita va stimula imigrarea în Europa prin intermediul canalelor media sau alte moduri, știu ei cum să faca si să-i incite împotriva populațiilor locale. Astfel, cateva milioane de imigranți vor șterge Europa. Atunci nu va fi o problemă să scape de imigranți. Suntem pe cale să asistăm la evenimente foarte interesante.

Din emisiunea de pe eKabTV „Noutăți cu Michael Laitman” 6/30/16

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: