Esența spirituală a omului

742.01Comentariu: Un om de știință rus ar fi descoperit în natură un fenomen cunoscut sub numele de ADN-fantomă. Concluziile după o serie de experimente asupra aparatului ereditar, adică ADN-ul, i-au șocat chiar și pe biochimiști.

Omul de știință sugerează că, după moarte, genele nu sunt complet distruse, ci lasă un fel de fantomă care poartă unele informații. Această fantomă, un cheag de informații ejectate din celule, există timp de aproximativ 40 de zile. După aceea, dispare, dar nu complet. Informațiile stocate în aparatul genetic uman nu pleacă niciodată fără urmă.

Răspunsul meu: Nimic nu dispare în natură. Doar că, atunci când privim o persoană în forma sa biologică egoistă, vedem un fel de imagine. Apoi această imagine moare, pentru că în această formă biologică, dorința egoistă, care este esența unei persoane, se epuizează. Nu mai există forță în el pentru a se umple pe sine.

Dorința, ca să spunem așa, renunță la tot, obosește, nu mai vrea să lucreze în această formă și se simte existând fără sens și, prin urmare, o persoană moare. Toată această imagine își încheie existența.

Dar acest lucru este doar în percepția noastră egoistă, deoarece privim o persoană ca pe un anumit obiect egoist. Noi doar îl vedem așa, dar de fapt el este etern, perfect și există dincolo de orice limitare.

Adică, vorbim despre nevoia de a schimba observatorul și atunci nu am mai vedea oameni care mor sau chiar pe oameni înșiși. În locul unei persoane, am vedea esența sa spirituală interioară, aceasta există.

Deocamdată, din această esență spirituală interioară, sufletul unei persoane, percepem doar învelișul egoist exterior, pe care noi înșine îl construim. Filtrul nostru egoist, prin care privim totul, inclusiv pe noi înșine, distorsionează și inversează întreaga imagine a lumii.

Nimic nu dispare în natură. Doar că în percepția noastră apar tot felul de schimbări în formele externe. Mă uit la ceva și mi se pare că totul în jurul meu se schimbă. Dar, de fapt, nu există nimic în jurul meu și nimic nu se schimbă.

Întreaga imagine a percepției este în mine. Se schimbă în mine pentru că egoismul meu se transformă în mod constant, evoluează și trece prin tot felul de stadii de dezvoltare; astfel, mie mi se pare că lumea se dezvoltă. Așadar, când mă uit la toate obiectele, le văd în mișcare. De fapt, nu există nicio mișcare, ci eu pur și simplu mă mișc în interiorul meu.

Comentariu: Dar oamenii de știință simt totuși un fel de cadru ondulatoriu din particule mai fine.

Răspunsul meu: Ei simt o formă egoistă exterioară. Dar, de fapt, în interior se află deja esența spirituală a unei persoane.

„Close-Up. Genomul uman” de la KabTV 17/07/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: