Este deja în curs un nou război mondial

Comentariu: Șeful Institutului Comunitatea Economică Euroasiatică (EURASEC) a publicat un lung articol în care a spus că un război mondial este deja în curs de desfășurare, dar nu la nivelul națiunilor, așa cum a fost în secolele anterioare, ci mai degrabă la nivelul pieţei mondiale.

In articol, el descrie foarte precis că teroriștii și mercenarii vor cădea fizic în acest război. Sunt denumite naţiunile pe al cărui teritoriu vor exista războaie civile. El schiţează chiar și obiectivele lor de dominare globală.

Răspuns: Războiul nu va dispare, doar se transformă dintr-o forma dezvăluită intr-o formă mai ascunsă, cu diferite metode tehnologice.

Odată cu sfârșitul celui de al doilea război mondial, a început dezvoltarea piețelor, iar liderii lor s-au mutat in partea din față a scenei. Magnații din vârful piramidei economice au creat marile corporații, care sunt mai presus de orice politică. Ele au propriul punct de vedere asupra lumii.

Întrebare: Administrează ei lumea fizică?

Răspuns: Ei nu conduc nimic. Introduc modificările lor în funcție de modul în care   managementul superior schimbă lumea.

La baza tuturor este forța superioară care conduce efectul său asupra lumii prin noi. Pe de altă parte, fiind în lume, efectul ei ne influențează!

Ca rezultat, lucrând cu ambele părți, prin noi și prin lume, ne învață cum ar trebui să fim, înțelegând lumea prin momente de cădere , prin reacția noastră la ele, prin impactul nostru asupra lumii și răspunsul acesteia câtre noi. Acesta este modul în care ne învață tot timpul.

Misiunea sa este de a ne conduce pentru a se asigura că noi devenim egali, similari, și echivalenţi cu ea.

Întrebare: Adică nu avem libertate deoarece forţa superioara ne presează din ambele sensuri?

Răspuns: Desigur! Libertatea este doar recunoașterea faptului că nu există nici o libertate și noi să ne regăsim în ea. Cu alte cuvinte, pentru că această putere este completă și singulara, prin dorinţa de a o urma si de a fi ca ea, de a învăța să repeti în mod conștient și sa descoperi toate abaterile tale faţă de comportamentul ei, te studiezi astfel pe tine însuti și în aceasta maniera eşti direcționat în mod constant spre ea in mod corect!

Vezi cum să cresti și să înțelegi cu cine lucrezi, ca un tango.

Sarcina omenirii este de a intra în acest tango cu Creatorul. Toate războaiele, suferința, și loviturile naturii ne împing spre acest lucru.

Din KabTV  „Stiri cu Michael Laitman” 4/5/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: