Este imposibil sa continui în vechiul mod

Întrebare: Cum sa facem să daruim producția de bunuri care nu sunt necesare daca toate resursele și planurile sunt concentrate în obtinerea puterii in aceasta lume și ea nu poate fi atinsa ? Oamenii obișnuiți trebuie să lucreze în producție pentru a se ingriji de ei înșiși.

Răspuns: Astăzi, 80% din produsele pe care le producem nu sunt necesare deloc. Conform calculelor statistice, 3% din populația totală a Pământului ar fi suficientă pentru a lucra ca sa ofere omenirii  tot ce are nevoie. Toate produsele excedentare care le fabricam sunt destinate numai pentru a extrage bani de la alții si a-i păstra în „pușculițele” noastre. Și apoi banii își pierd valoarea, așa cum se întâmplă astăzi.

Acum, băncile au introdus împrumuturi fără dobândă și ratele dobânzilor sunt chiar negative. Să presupunem că vă luați un împrumut de 1.000 $. E nevoie sa restitui doar 900 $. Este clar încotro se mișcă economia ? Ea începe să lucreze în direcția opusă. Noi nu înțelegem că am creat o lume artificială pentru noi înșine. Totul deja trăieste în ea, conform legilor spirituale si numai oamenii traiesc in modul vechi ! De aceea, nu reușim  nimic. Trebuie doar să deschidem ochii și sa ne stapanim.

Cei care dețin funcții în guvern, în fiecare națiune, doresc ca lucrurile să fie bune pentru cetățeni, dar nu reușesc ! Acest lucru se datorează faptului că, pe de o parte, nu putem lucra astăzi cu egoismul nostru și sistemul egoist care ne sfâșie și ne face sa ne respingem reciproc iar, pe de altă parte, descoperim că suntem complet interconectati.

Deci, este posibil să spunem doar un singur lucru aici : înainte de orice rău care ni se întâmplă, într-un mod bun sau rău, trebuie să înțelegem lumea în care existăm. Noi vedem cum puternicii oameni din această lume sunt într-adevăr lipsiți de putere. Ei nu au suficiente cunoștințe despre modul de gestionare a lumii, cum să gestioneze un sistem economic și de producție. Totul „rulează printre degete”, totul dispare undeva ! Acest lucru indică faptul că nu cunoastem sistemul care ne gestionează astăzi. Lumea s-a schimbat. În ultimii treizeci de ani a devenit diferita, iar noi nu înțelegem in ce fel de lume  trăim.

Așa că înțelepciunea Cabalei a fost revelata în timpul nostru. Aceasta a fost ascunsa timp de mii de ani, special ca să fie descoperita în zilele noastre, pentru a ne explica ce este acest sistem de forțe care gestionează omenirea și lumea de azi. Dacă vom continua să ne comportam în aceeași formă ca și astăzi, atunci societatea umană va merge în jos scurgandu-se ca printr-un dren, într-o cădere liberă, deoarece acest lucru va avea o influență asupra acelor straturi ale naturii care ne vor conduce de fapt la anihilare. Vedem deja astăzi ce se întâmplă cu clima.

Înțelepciunea Cabala ne revelează sistemul general de management prin care noi vedem că nu este exclusa posibilitatea ca doar o mică parte din populația Pământului sa rămâna. Iar această parte va aduce mini-umanitatea la unitate, în orice caz.

Din Lectia de Cabala în Limba Rusă 4/17/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: