Este mai rău decât Armaghedonul

962.1Întrebare: Igor întreabă: „Se petrece acum Armaghedonul, războiul lui Gog și Magog?”

Răspuns: În general, acesta se întâmplă tot timpul. Dar nu există o astfel de stare în care să simțim asta în noi înșine, așa că vedem ce este, pentru ce este, în numele a ce și așa mai departe. Așa că spunem că încă nu se întâmplă și se va întâmpla în viitor.

Dar în principiu, aceasta este o conștientizare a stării în care ne aflăm și a stării în care este de dorit să ajungem, starea în care vom ajunge la final.

Astăzi nu ne putem imagina viitoarea stare corectă. Este mai rău decât Armaghedonul. Așadar, trebuie să ajungem în această stare, să învățăm în mod consecvent și având toate simţirile noastre interioare dezvăluite și arătate nouă.

Întrebare: Războaiele, ura?

Răspuns: Ură și războaie, există multe moduri de a explica unei persoane cine este și de ce mai trebuie să treacă prin sentimente negative. Abia atunci vom începe să apreciem starea de adevăr, de iubire.

Întrebare: Spuneţi-mi vă rog, vom fi recunoscători pentru condițiile groaznice prin care am trecut?

Răspuns: Le vom menține pentru că dacă vor dispărea, atunci vor dispărea stările corecte și utile. Nimic din ceea ce se face nu trece neobservat. Trebuie să absorbim totul.

Întrebare: Adică voi fi recunoscător chiar și pentru toate aceste rele?

Răspuns: Așa se spune: O persoană ar trebui să binecuvânteze atât binele, cât și răul.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 2/28/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed