Este necesar să se reducă populația planetei?

962.6Întrebare: Lumea devine globală. Mulți economiști și oameni de știință scriu despre acest lucru. Dar ce îmi oferă această cunoaștere, ca persoană obișnuită, din punctul de vedere al Cabalei?

Răspuns: Această cunoaștere nu oferă nimic unei persoane dacă nu înțelege încotro ne îndreptăm. Globalizarea sugerează că lumea este rotundă și că suntem cu toții interconectați unii cu alții.

În plus, există două tipuri de relații. Fie suntem conectați prost, în mod egoist, și atunci intrăm în certuri și începem să ne despărțim unul de celălalt, fie putem găsi cumva modalități de comunicare adecvată între noi.

Prin urmare, pe de o parte, conform unor calcule științifice serioase, este necesar să se reducă populația planetei cu 60-70%, altfel planeta pur și simplu nu ne va putea susține.

Sau putem să ne expunem naturii și va reduce populația brusc și dur prin suferințe enorme, epidemii sau război.

Sau poate fi făcut într-un mod diferit, fără a ne diminua pe noi înșine și poate chiar dezvoltându-ne mai mult – dacă găsim conexiunea potrivită între noi și natură. Iar natura nu ni se va opune, ci ne va trata cu bunăvoință, așa cum o tratăm noi pe ea.

Din „Close-Up, punct de plecare” de la KabTv.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: