Este posibil să declanșezi o epifanie?

222Întrebare: Uneori, omul este blocat de o problemă complexă. Te lupți cu o soluție, dar nu există nicio soluție. Dar, dacă te distragi și o epifanie cade asupra ta, totul se rezolvă brusc. Oamenii de știință spun că aproape o treime dintre oameni rezolvă problemele doar cu ajutorul unei epifanii.

Din punct de vedere al biologiei, o introspecție interioară sau epifanie este formarea unei noi conexiuni neuronale în creier. Nu o puteți crea direct, dar cumva, cu ajutorul efortului, al distragerii, apare prin crearea anumitor condiții, iar în mintea omului apare ca o soluție.

Credeți că este posibil să provocați o astfel de epifanie?

Răspuns: Da. Acest lucru se poate face prin efort moral și mental, plasându-te într-un anumit mediu extern cu anumite persoane sau cu natura.

Cineva care își caută noua stare spirituală are nevoie de această iluminare. Înțelege că există forțe în jurul nostru și ar dori să invoce influența lor asupra sa. El încearcă să o facă.

Există chiar tot felul de tehnici, atât spirituale, cât și științifice, care vorbesc despre cum să o faci. Încearcă-le.

Comentariu: Chiar și fizica cuantică spune că omul se mișcă inegal, dar progresiv, de la nivel la nivel. Adică, există un salt prin diferența de potențial, iar omul se mișcă, crește.

Răspunsul meu: Există un proces cumulativ, apoi un salt.

Întrebare: Poate fi asemănată o epifanie cu un astfel de salt?

Răspuns: Da, dar acest lucru se face pe un alt plan, nu în minte. Nu că ar putea comanda o epifanie în avans, dar face un anumit efort pentru a face acest lucru.

Din emisiunea de pe KabTV „Cabala Express”, 16.02.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed