Este posibil să influențăm intensitatea sentimentelor noastre?

537Întrebare: Ai spus că o persoană nu simte majoritatea schimbărilor. Poate o persoană să influențeze cumva acest proces?

Răspuns: O persoană nu poate influența în nici un fel ceea ce nu simte! El nu are nicio abordare în acest sens. Prin urmare, suntem complet neputincioși aici.

Întrebare: În principiu, o persoană nu simte nicio știință. Dar se duce la universitate, i se dă o abordare, începe să o încerce și, treptat, sentimentele sale se construiesc în același fel ca și înțelegerea.

Poate exista aici vreo abordare pentru a simți corect schimbările, următoarele stări și următorul obiectiv? Sau pur și simplu alergăm așa cum am făcut-o întotdeauna și asta e tot?

Răspuns: Ne grăbim prin eter cu o viteză extraordinară și totul se mișcă, nimeni nu știe încotro. Cum, de ce și ce se va întâmpla în clipa următoare nu știm. Prin urmare, toate mișcările noastre se bazează doar pe presupunerea că viitorul va fi aproximativ la fel ca trecutul, cu o mică marjă de eroare. Acesta este modul în care trăim.

Din „Kabbalah Express” de la KabTV 23/09/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed