Este posibil să se ajungă la Creator ?

Întrebare: Creatorul este în noi toți, toate cele șapte miliarde de oameni. Este posibil să-L atingem numai printr-o conexiune între oameni. În cazul în care toate cele șapte miliarde de oameni nu se unesc, înseamnă că nu putem ajunge la Creator ?

Răspuns: În orice caz, suntem obligați să ajungem la Creator. Executarea planului creației nu depinde de noi. Acesta se afla in natură si natura ne conduce să-l realizăm.

Întrebarea este cum să avansăm rapid și ușor și să grăbim dezvoltarea noastră prin intermediul unităţii și conexiunii dintre noi și cei care sunt in jurul nostru ; adică, cum putem conecta diferitele celule pentru a forma organele corpului colectiv, sufletul colectiv, cât mai repede posibil ?

Întrebare: În cazul în care nu toată lumea este obligata să se unească, este o persoană care studiază Cabala in măsură să atingă Creatorul singură sau aceasta este posibil numai prin intermediul grupului ?

Răspuns: O persoană nu poate atinge Creatorul singură. La urma urmei, cum s-ar verifica, indica și dezvălui proprietățile de daruire si dragoste ? Relativ la ce sau cine ? Relativ la Creator ? Și aici nu există nici un Creator. Trebuie să-l construim în conexiunea dintre noi și prieteni.

Din Lectia de Cabala în Limba Rusă 3/13/16

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: