Este război dincolo de fereastră

294.2Întrebare: În lumina evenimentelor recente, Vera scrie această scurtă scrisoare: „Mi-ar plăcea foarte mult să vorbesc despre Creator, cosmos, lume și starea interioară a omului, dar există război dincolo de fereastră.”

Cum poate cineva în această situație să se gândească la Creator, la conexiune și la pace, când este război în jurul lui?

Răspuns: Se spune foarte simplu: „Nu judeca pe altul până nu te afli în locul lui”. Prin urmare, nu pot vorbi despre astfel de condiții. Deși am fost în armată, nu este la fel.

Întrebare: Când cineva este într-o stare de durere, când o persoană are probleme, poate nici măcar din cauza războiului, cum poate face față acesteia? Daţi-ne măcar câțiva pași.

Răspuns: Doar deschideți cărțile noastre și în starea în care vă aflaţi, pur și simplu citiți și înțelegeți ceea ce se spune în Cabala.

Acest lucru va aduce o persoană mai aproape de adevăr, o va corecta, o va umple cu energie superioară, îi va oferi mai multă încredere, o va deconecta de la problemele corporale pe care dorește să le rezolve prin metode corporale și îi va oferi ocazia să se gândească la modul de rezolvare a lor în mod real.

Întrebare: Dacă există război în afara ferestrei sau undeva în jur este război, cărțile noastre mai pot ajuta o persoană?

Răspuns: Fireşte. Ele sunt singurele care pot ajuta pentru că atunci când cineva le citește, ele invită, invocă și atrag asupra lui energia superioară, lumina Creatorului și aceasta îl ridică, îl salvează, îi oferă adăpost și îl protejează.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 22.09.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed