Este totul despre mine?

508.1Comentariu: Max v-a vizionat videoclipul și a scris o întrebare: „Deci este vorba despre mine și nu despre lume?!”

Răspunsul meu: Desigur, totul este despre om. Și cum rămâne cu lumea? Ce este lumea? Lumea este o reflectare a ta.

Comentariu: Dar omul nu-și poate imagina că nu există oameni, că nu există lume, că nu există rău. Acest lucru este foarte greu pentru el.

Răspunsul meu: Înțeleg acest lucru pentru că pentru orice om, inclusiv pentru un cabalist, există perioade în care este închis în sine și simte totul prin el însuși și nu dă socoteală despre asta. Este zguduit mai ales atât de bine. Forța superioară lucrează asupra lui. Și apoi îi oferă ocazia să revină la percepția corectă a realității.

Pe opusul acestor impresii, interioare și exterioare, el poate determina ce înseamnă această lume pe care o percepem în simțurile noastre și ce înseamnă lumea reală, adevărată, pe care o percepem deasupra simțurilor noastre. Credința este mai presus decât cunoașterea.

Întrebare: Spui că el percepe totul în sine. Înseamnă că percepe totul în sentimentele lui? Este aceasta o percepție greșită a lumii?

Răspuns: Acest lucru este incorect, incomplet și greșit. Trebuie să completeze acest lucru ridicându-se mai sus, deasupra simțurilor.

Întrebare: Dar este imposibil să dau un exemplu în acest sens, nu?

Răspuns: Nu. Această om trebuie să se dezvăluie.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 2/17/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed