Europa nu mai poate fi salvată

419Întrebare: Europa este la un pas de o nouă criză migrațională. Se spune că o astfel de situație nu a mai fost de mult timp. Africa asaltează frontierele europene, mai ales de pe mare. Pentru 1.800 USD, poți ajunge din Libia în Italia.

Din Africa de Vest, poți ajunge în Spania. Există de trei ori mai mulți migranți decât pe tot parcursul anului precedent. Și toate acestea se datorează faptului că Europa încă nu are o abordare sistematică a problemei imigranților. Fie Europa va fi spălată de un val nou din Africa, fie Europa va realiza o integrare reală a migranților în mediul său.

Ce ar trebui făcut? Care este opinia ta?

Răspuns: Aceste țări vor dispărea în curând – nici Italia, nici Spania, nici întreaga coastă, inclusiv Coasta de Azur, Grecia și așa mai departe. Întreaga zonă va fi populată de imigranți din Africa.

Comentariu: Se spune că totul are loc pentru că nu a existat o abordare sistematică a primirii imigranților.

Răspunsul meu: Nu pot ajunge la un acord, sunt țările unite ale Europei! Nu se pot uni! Se numesc doar așa.

Întrebare: Credeți că este inutil să se mai zbată? Sau se poate face ceva?

Răspuns: Nu știu. Dar această democrație duce la faptul că nu ai puterea și nici ocazia de a bate în masă și de a spune: „Acest lucru va funcționa așa și așa!” Nu există nicio persoană care să o poată face, nici un guvern care să o poată face, pentru că totul este deconectat, totul se destramă. Așadar,eu nu văd un viitor.

Cu toate acestea, migranții se vor târî prin toate găurile, vor captura în continuare, vor ocupa în continuare și vor cere beneficii și tratament special. Iar Europa va renunța.

Întrebare: Adică, situația de acum este ca un bumerang: ne-ați capturat și acum ne întoarcem la voi cu acest „cadou”. Dar mai este posibil să îi încadrăm cumva în societate, să diluăm culturile? Copiii, nepoții și strănepoții vor putea accepta cultura europeană?

Răspuns: Imigranții sunt în Europa de 20 de ani. Dacă vorbim despre oameni din Africa, atunci nu au nevoie să se integreze în cultura europeană. Sunt mai aproape de cultura arabă.

Întrebare: Și dacă ai avea ocazia să oferi ceva și ai fi auzit, ce ai spune? Cel puțin câteva sfaturi?

Răspuns: Sfatul meu este foarte simplu și este pentru toată lumea și întotdeauna – totul depinde de educație. Cu siguranță trebuie să ne gândim cu atenție la sistemul de educație care ar face pe toți oamenii de pe Pământ oameni adevărați.

Suntem un singur organism, suntem complet dependenți unul de celălalt. Nu putem fugi de asta. Trebuie să atragem o forță superioară care să ne unească și nu să subliniem că ne desparte.

Întrebare: Deci, baza sistemului de învățământ este ceea ce spui acum? Un singur organism?

Răspuns: Da, și numai în asta! Nu ai nevoie de fizică, matematică, filozofie sau altceva. Nu fac nimic.

Singurul lucru de care avem nevoie: toți provenim dintr-o singură rădăcină. Și apoi toate acestea vor fi acceptate treptat de toată lumea. Acesta este un sistem peren care trebuie să intre în umanitate.

Întrebare: Ar trebui să existe un lider care să înceapă acest lung proces educațional, astfel încât nepoții și strănepoții să intre brusc în această stare, numit un singur organism, o singură națiune?

Răspuns: Da. Dar îți poți imagina ce fel de program ar trebui să se dezvolte astăzi și cum să se implementeze împotriva a ceea ce există deja?

Întrebare: Dar este posibil cel puțin? Senzația este că este imposibil.

Răspuns: Spunem întotdeauna că forța superioară ar trebui să facă totul. Principalul lucru este ca omul să se acorde la aceasta, iar apoi va veni de sus.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” , 27.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: