Evreii suferă conform legii

400Comentariu: SUA organizează alegeri la jumătatea mandatului. Imediat au apărut o mulțime de pliante antisemite, care afirmă că evreii sunt motivul coronavirusului, avorturilor și inflației. Aceștia menționează numele oficialilor evrei din administrația prezidențială și ale șefilor companiilor media.

Acest lucru se întâmplă în locurile în care trăiesc mulți evrei: New Jersey, New York, California și Florida, în multe alte state. Ele vorbesc mult despre evrei și nu doar vorbesc despre ei, ci îi eticheteazăi. Ele dau multe cifre. Numărul acestor fenomene a crescut acolo de 3 până la 4 ori.

Acest lucru apare mai ales când se întâmplă ceva iar evreii sunt imediat acuzați. Cât va mai continua asta?

Răspunsul meu: Până când evreii încep să corecteze această chestiune, până când își dau seama că ei sunt cu adevărat de vină. Acest lucru este deja stabilit în structura lumii, în structura universului. În întreaga Galaxie!

Întrebare: Înseamnă că până și natura ne cere să înțelegem că suntem de vină pentru toate?

Răspuns: Ca să ne corectăm! Apoi totul va fi corectat și nu va mai exista o astfel de reacție.

Întrebare: Suntem cei mai egoişti sau ce este în neregulă cu noi? De ce am fost aleși?

Răspuns: De ce am fost aleși nu este treaba noastră. Am fost aleși și asta este! Natura a ales așa. A fost nevoie de o mică parte din umanitate și a numit-o.

Întrebare: „Veți fi responsabili pentru tot”, nu?

Răspuns: Absolut pentru orice! Dacă sunteți conectați unul cu celălalt, vă iubiți, vă respectați și vă  sprijiniți unul pe celălalt, arătați un exemplu tuturor celorlalți, națiunilor lumii și omenirii, iar ei vor începe să se corecteze și să se apropie unul de celălalt urmându-vă. , atunci totul va fi bine. Dacă nu, atunci toată umanitatea va fi împotriva voastră. Pe măsură ce umanitatea progresează din ce în ce mai mult, în aceeaşi măsură va progresa în ură față de voi.

Întrebare: Deci spuneţi: există o astfel de lege. Așa cum există legea gravitației, legile fizicii, există o astfel de lege a naturii: până când un evreu nu începe să se schimbe legat de iubirea unul față de celălalt, în raport unul cu celălalt, lumea îl va urî și îl va conduce către această conexiune tot timpul.

Răspuns: Da.

Întrebare: Întreaga istorie a evreilor, în principiu, este istoria suferinţei, a catastrofelor continue până la ultimul Holocaust. Iar dvs. spuneţi: „Totul este drept conform acestei legi”. Chiar este din cauza asta?

Răspuns: Tocmai din cauza asta. Pentru faptul că nu se iubesc, nu se respectă și nu se apropie unul de celălalt. Mai mult, când ne uităm la alte națiuni, ne întrebăm: de ce suntem noi mai răi decât ele?!

Nu. O astfel de conexiune internă, strânsă, nu le este cerută lor, dar nouă ni se cere.

Întrebare: Vor începe și ei să se apropie unul de celălalt ca urmare a conexiunii noastre?

Răspuns: Vor începe de asemenea, să se apropie unul de celălalt și de noi. Atunci întreaga umanitate se va transforma într-un întreg comun.

Întrebare: Putem spune când vom deduce noi înșine această lege?

Răspuns: Nu putem deduce singuri această lege, egoismul nostru nu ne va lăsa.

Întrebare: Vreţi să spuneţi că vom putea ajunge la această concluzie doar ca urmare a loviturilor?

Răspuns: Da. Deja ne ținem puțin unul de celălalt pentru că ne este frică să fim lăsați singuri împotriva urii popoarelor lumii.

Întrebare: Care după cum spuneți, este justificată?

Răspuns: Da.

Comentariu: Dar am avut lovituri puternice!

Răspunsul meu: Nu contează, nu știm dacă au fost puternice sau slabe. Nu știm cu ce să le comparăm.

Știm un singur lucru: că Tora spune așa. Înţelepciunea Cabala ne explică acest lucru absolut clar. Vreţi să fiţi ca celelalte națiuni? Nu va merge! Ar trebui să urmăriți conexiunea dintre ei, iubirea dintre ei. Abia atunci veţi vedea că aceasta este mântuirea voastră, până în punctul în care veţi arăta altor națiuni legătura corectă între toți și veţi conduce toate națiunile la unitate.

Întrebare: Spuneţi-mi, este posibil să-i distrugi pe acești evrei?

Răspuns: În niciun caz. Aceasta nu este o soluție.

Întrebare:: Spuneţi-mi, care este soluția din partea evreilor și soluția din partea națiunilor lumii?

Răspuns: Din partea evreilor: ei nu văd deloc nicio soluție, cu excepția faptului că națiunile lumii își vor schimba singure atitudinea față de ei. Din partea națiunilor lumii: desigur, ar fi bine să-i distrugem pe evrei, dar cumva asta nu merge.

Întrebare: Spuneţi asta în mod ironic?

Răspuns: Da. Ei chiar par să spună că nu merge pentru că Dumnezeu îi iubește, deși îi pedepsește.

Întrebare: Care ar trebui să fie concluzia din partea națiunilor lumii? „Trebuie să-i aducem la asta. Trebuie să-i forțăm cumva.”

Răspuns: Națiunile lumii nu pot realiza că ele sunt cele care ar trebui să-i forțeze pe evrei să se apropie unul de celălalt. Ele sunt foarte departe de asta, de a-i îndruma pe evrei să se apropie unul de celălalt. Deși desigur, ar fi mântuirea.

Concluzia este foarte simplă: până când evreii, poporul Israel, în toate modificările și metamorfozele lor, nu vor înțelege că trebuie să fie împreună și să ajungă la unitatea în iubire unul pentru celălalt, până atunci nimic în lume nu se va schimba. Vor fi urcușuri, coborâri și diverse războaie, indiferent de ce. Dar în principiu, lumea nu va deveni mai bună în niciun fel.

Întrebare: Există o singură soluție?

Răspuns: Da, doar una.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 25.08.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed