Exilul: la limita dintre lumină și întuneric, partea a șasea

Întrebare: Ce vor antisemiții din toate generațiile de la evrei?

Răspuns: Ei doresc să nu mai simtă că evreii îi “comandă”; se luptă să pună capăt senzației să evreii stau la baza tuturor problemelor lor. Afirmațiile lor despre evrei sunt atât naturale cât și corecte.

Întrebare: Corecte?!

Răspuns: Da! Tot ceea ce spun aceștia este just și în acord cu natura. Evreii sunt purtătorii  ideologiei care aduce daune întregii lumi.

“Ce e în neregulă cu noi? Noi nu facem rău nimănui,” exclamă evreii. De fapt, fără să știe, ei mint. Sunt vinovați. Ei aduc dezastrele în lumea de astăzi, din cauză că sunt dezbinați. Dacă însă reușesc să se schimbe, ei vor atrage o fericire imensă în această lume.

Lumea consideră că poate să se lipsească de evrei, dar aceasta este o eroare de gândire iar noi trebuie să-i arătăm lumii adevărata rezolvare a problemei prezente.

Antisemitismul, chestiunea atitudinii față de evrei, precum și tot ceea ce are legătură cu aceasta, vor continua să se extindă, se vor întări și curând vor lua locul tuturor problemelor flagrante din lume. Nu contează evenimentele, indiferent ce problemă sau dezastru are loc – războaie, suferințe – toate vor fi puse în seama evreilor. “Dacă nu mai curge apă la robinet este pentru că au băut-o evreii pe toată…” (cântec satiric rusesc). Nu se poate face nimic; aceasta este o lege a naturii.

Cât va dura această situație? Până când noi, evreii, vom schimba mersul lucrurilor în așa fel încât toată lumea să atingă echilibrul perfect cu Creatorul și să se ridice la nivelul Lui. Până atunci toate acuzațiile vor fi, de fapt, naturale și juste.

Ei trebuie să înțeleagă doar ce anume cer de la evrei. De îndată ce noi înșine vom înțelege aceste chestiuni și vom începe să ne mișcăm în direcția bună, ei vor realiza acest lucru și ne vor ajuta. Astfel, vom atinge nivelul pe care Avraam a dorit să-l atingă în anticul Babilon.

Ne găsim, prin urmare, în punctul cel mai critic. Iată, se găsește chiar în fața noastră! Se petrece în timp ce vorbim! Începând cu acest moment trebuie să începem să creștem, cu mare viteză. Cu alte cuvinte, va trebui să ne conectăm între noi și să arătăm întregii lumi calea de atingere a păcii absolute, starea de eternă bunătate.
[144317]
Din programul  KabTV “Babylon Yesterday and Today” 9/3/14, Part 6

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed