Există diferite tipuri de cereri

562.02Întrebare: Pot să-i cer Creatorului binecuvântări pentru familie, prieteni și umanitate?

Răspuns: Da. Dar se pune întrebarea: dacă îi cer Creatorului ceva pentru cineva, înseamnă că ceea ce acea persoană primește acum de la El nu este, este ceva rău?

La urma urmei, toți existăm doar cu ceea ce ne hrănim de la Creator, ceea ce primim de la El. Dacă mă întorc către El și întreb: „Dă-mi altceva, te rog”, înseamnă că spun contrariul: „Ceea ce-mi dai nu îmi este suficient”. De ce primesc asta?

Adică pot să mă întorc către Creator pentru a primi ceva doar dacă vreau să-mi măresc dăruirea pentru alții, să trec prin mine însumi. Altfel, cererea mea către El să-mi dea ceva este egoistă.

Întrebare: Se pare că atunci este un blestem?

Răspuns: În general, da.

Întrebare: Pot cere ca această calitate a dăruirii și a iubirii să se manifeste în alții? S-ar considera acest lucru că îi binecuvântez?

Răspuns: Desigur. Altfel, crești automat egoismul în ei. Și dacă ceri altceva pentru ei, atunci făcând asta faci rău oamenilor. Se numește „drumul spre iad este pavat cu bune intenții”.

Întrebare: Și chiar dacă ceri sănătatea cuiva?

Răspuns: Aceasta este o întrebare bună. Nu este atât de simplu. Este clar că dacă cineva este bolnav, atunci asta vine și de la Creator. Toate stările noastre provin din El. Și dacă ne rugăm pentru cineva, cerem și încercăm să îmbunătățim sau să corectăm ceva, atunci trebuie să înțelegem ce îi facem, este bine sau nu pentru el. Prin urmare, aici apar clarificări foarte serioase, pentru care cer.

Comentariu: Dar vorbim despre dorința interioară a unei persoane. Dacă acesta este persoana iubită, este clar că vreau automat să-și revină, iar cu aceasta mă întorc către Creator.

Răspunsul meu: Aceasta este una dintre dorințele tale. Iar al doilea lucru este atunci când te adresezi cu o intenție după ce ai luat o decizie.

KabTV „Stări spirituale” 2/8/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed