Experiența de neprețuit a unei coborari

Intrebare: De ce au coborat Necudot de SAG (Punctele de SAG) sub Tabur de Galgalta (Ombilic de Galgalta)? Ce aduc ele Parţufim-urilor (Feţelor) de jos?

Raspuns: Necudot de SAG sunt Bina care a coborat sub Tabur de Galgalta pentru a se contopi cu Malhut (NHY de Galgalta) si o umple, astfel incheind intreaga corectie pentru ca Sof de Galgalta (Sfarsit de Galgalta) este Malhut al Lumii Infinitului.

Rezultatul final al acestei incercari de a umple NHY de Galgalta este Lumea de Necudim. Ea aduna toate dorintele neimplinite ale NHY de Galgalta si toate fortele de Bina si construieste un Parţ din toate acestea care este Lumea de Necudim in forma adulta (Gadlut– adult), care se sparge.

Acest rezultat era imposibil de prevazut, dar acum, ca rezultat al spargerii ecranului, Bina contine toate inregistrarile spargerii lui. Folosind aceste Reşimot (Reminiscente, informatie spirituala) ea poate sa inceapa sa lucreze cu ele pornind cu cele mai usoare si incheind cu cele mai grele pentru a continua programul de corectare al creaturii in mod corespunzator.

Deci, vedem ca este imposibil sa corectam ceva pana nu s-a spart mai intai. Este scris, “Nu-i preadrept pe lume sa nu fi pacatuit mai intai”. Nu poate fi. Daca cineva crede ca este posibil sa faci corectii fara implicarea in spargeri, judeca nereal. Ce ai avea de corectat fara spargere?

Din partea a doua a Lectiei zilnice de Cabala din 12/7/10 “Talmud Eser Sfirot”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: